Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Dental Expo 2024

0

Η κλαδική έκθεση οδοντιατρικών – οδοντοτεχνικών ειδών, Dental Expo, πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας και ο απολογισμός της έκθεσης έκλεισε με θετικό πρόσημο σε ότι αφορά την ανταπόκριση των επαγγελματιών του κλάδου και τις εμπορικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν

Στην Dental Expo 2024 συμμετείχαν 65 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Οδοντιάτρων και των Οδοντοτεχνιτών, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου για όλες τις τις παγκόσμιες εξελίξεις, την προβολή των νέων ψηφιακών τεχνολογιών και την παρουσίαση καινοτόμων οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης Dental 2024 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά ομιλίες το Σάββατο 1 Ιουνίου στο συνεδριακό χώρο του εκθεσιακού κέντρου με θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες οδοντιάτρους – οδοντοτεχνίτες, όπως η Οδοντιατρική Φροντίδα για Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες, από την πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ Δρ. Ελένη Ν.Σκουτέλη, η Ιατρική Ευθύνη Οδοντιάτρου και η τήρηση σωστού και ενημερωμένου ιατρικού αρχείου ασθενών, από τον Νομικό Σύμβουλο του Συνδέσμου Εμπόρων και Εισαγωγέων Οδοντιατρικών Ειδών, κο Αλέξανδρος Βασιλείου, το Κόστος των Επαγγελματικών Ακινήτων από τον πρόεδρο του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αττικής- Αθήνας, κο Ελευθέριο Ποταμιάνο, η Στοματική Υγιεινή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, από τον Γυναικολόγο Δρ. Ιωάννης Καλογήρου, ενώ παρουσιάστηκαν και τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για τους τομείς της οδοντιατρικής και οδοντοτεχνικής από το Γενικό Διευθυντή του ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ, κο Νικόλαο Καστρινάκη.

Σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα καταγράφηκαν περισσότεροι από 3000 χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες, καθώς και πλήθος σπουδαστών των οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών σχολών της χώρας.

Αρωγός της έκθεσης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Οδοντιατρικών – Οδοντοτεχνικών Ειδών, ο οποίος μετρά 40 και πλέον χρόνια ζωής και παρουσίας στην αγορά. Την διοργάνωση της Dental Expo 2024 για ακόμη μία χρονιά ανέλαβε η RM INTERNATIONAL.