2+1 αναίμακτες θεραπείες ομορφιάς και λιποαναρρόφησης για όλες τις γυναίκες!

0

Στην μάχη με το τοπικό πάχος και το λίπος οι γυναίκες δύσκολα βγαίνουν νικήτριες όσο περνούν τα χρόνια. Μερικές φορές άλλωστε η προδιάθεση δεν βοηθάει και πολύ και αυτό μπορεί να προκαλέσει ακόμα ένα εμπόδιο.

Στα ιατρεία δερματολογίας και αισθητικής Medical Anti-Aging θα βρείτε πολλές θεραπείες, οι οποίες είναι στα μέτρα της κάθε γυναίκας. Σας παρουσιάζουμε τρεις που αφορούν τόσο τις δυσχρωμίες στο πρόσωπο όσο και τα ποσοστά λίπους στο σώμα.

Αφαίρεση πανάδων με laser

Οι πανάδες σε εμφανή σημεία όπως είναι το πρόσωπο, είναι μελαγχρώσεις που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του προσώπου, στα ζυγωματικά και το πιγούνι. Κυρίως αυτά τα σημεία εκτίθενται στον ήλιο και γι΄αυτό φαίνονται περισσότερο.

Το laser είναι άκρως αποτελεσματικό για την καταπολέμηση και την αφαίρεση των πανάδων με laser. To Fractional laser αλλάζει τη δομή του ιστού κάτω από την επιδερμίδα, απομακρύνοντας το ποσοστό της μελαμίνης που έχει εκκριθεί. Έτσι δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για συνεχή αναγέννηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η θεραπεία είναι σύντομη και ασφαλής και δεν αφήνει κάποιον τραυματισμό στην επιδερμίδα. Ο ασθενής αισθάνεται μία θερμότητα στο πρόσωπό του και είναι φυσιολογική η εκδήλωση μιας μικρής ερυθρότητας. Η θεραπεία έχει προσιτό κόστος για όλους.

Κρυολιπόλυση και αναίμακτη λιποαναρρόφηση

Στα ιατρεία Medical Anti-Aging εφαρμόζεται η μέθοδος της Κρυολιπόλυσης, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον FDA, δεν πονάει και δεν χρειάζεται καμία αποθεραπεία. Μπορεί να επιλεγεί για διάφορες περιοχές του σώματος με εμφάνιση σε γλουτούς και κοιλιά που συσσωρεύεται το περισσότερο λίπος. Λόγω του ψύχους τα λιποκύτταρα ευαισθητοποιούνται και πεθαίνουν, χωρίς να προκαλούν καμία βλάβη στον υπόλοιπο ιστό. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα μέσω της μεταβολικής διαδικασίας αποβάλλονται από το σώμα.

Στις μέρες μας αυτή η μέθοδος, αποτελεί τη Νο1 επιλογή για την αντιγήρανση και το αδυνάτισμα σώματος.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα Δερματολογικά Ιατρεία Medical Antiaging Center.