27ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελλ. Ετ. Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών

0

6 – 8 Νοεμβρίου 2020 Διαδικτυακή Διοργάνωση

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών (E.E.M.M.O), σας προσκαλεί στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριό της, που θα διεξαχθεί με τη νέα διαδικτυακή μορφή όπως επιβάλλουν οι συνθήκες στις 6 – 8 Νοεμβρίου 2020 στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα διεξαγωγής.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών,  με σκοπό την κατά το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των νεότερων εξελίξεων στα θέματα των μεταβολικών παθήσεων των οστών, ενώ, μεταξύ ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων θα παρευρεθούν και δύο συγγενείς επιστημονικές εταιρείες, το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης και η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, οι οποίες θα αναπτύξουν αντίστοιχα σε στρογγυλές τράπεζες ειδικά θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μεταβολισμό των οστών.

Το συνέδριο, όπως κάθε χρόνο, είναι ανοικτό για την προβολή ερευνητικών εργασιών σχετικών με το γνωστικό αντικείμενο του οστικού μεταβολισμού, σε μορφή  προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων. Η υποβολή κάθε αξιόλογης εργασίας συμβάλλει στην επιτυχία του συνεδρίου μας.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου διαμορφώθηκε με βαθιά επίγνωση των δυσχερειών που παρουσιάζονται σήμερα στην άσκηση της ιατρικής και στην ανάγκη για ενημέρωση στον καιρό της πανδημίας. Ελπίζουμε με τη θεματολογία και τη δομή του επιστημονικού προγράμματος, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη  σας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει προβολή, μέσω προφορικών ανακοινώσεων,  ερευνητικών εργασιών που έχουν διενεργηθεί στον ελληνικό χώρο σε σχέση με το γνωστικό αντικείμενο του οστικού μεταβολισμού.

Διαδικτυακή Διοργάνωση

Έχοντας θέσει ως κύριο μέλημά μας το «Μένουμε Ασφαλείς» το 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (ΕΕΜΜΟ 2020) προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί λόγω Covid-19 και προετοιμάζεται αναλόγως ώστε να διεξαχθεί με διαδικτυακή μορφή κάνοντας χρήση της τεχνολογίας του Live Broadcasting (ζωντανή μετάδοση).

Προκειμένου να έχετε πληρέστερη ενημέρωση παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.27eemmo.gr