ΧΑΠ συμπτώματα και συσκευές ιατρικού οξυγόνου που χρειάζεται ο ασθενής

0

Η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια είναι μία ασθένεια που σταδιακά εξελίσσεται και φτάνει, χωρίς την κατάλληλη θεραπεία, να αλλάζει άρδην την καθημερινότητα του ασθενούς.

Πριν σας προτείνουμε μερικές από τις καλύτερες συσκευές οξυγόνου που παρέχουν στον ασθενή τις απαραίτητες ποσότητες ο2 που χρειάζεται για την διαβίωσή του, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα συμπτώματα που φέρνει η ΧΑΠ.

 

  • Βήχας με βλέννα και έντονη κόπωση από τις συχνές λοιμώξεις του αναπνευστικού
  • Δύσπνοια από την έντονη προσπάθεια για αναπνοή και συχνό λαχάνιασμα
  • Χρόνιος βήχας που στην αρχή φαίνεται σαν φυσιολογικό φαινόμενο κατά βάση ξηρός και στην συνέχεια ενοχλητικός όλη την ημέρα σχεδόν
  • Έντονη σιελόρροια και πτύελα
  • Σφίξιμο στο στήθος
  • Συχνές λοιμώξεις του αναπνευστικού

Ιατρικό οξυγόνο και συσκευές οξυγόνου για οξυγονοθεραπεία

Συμπυκνωτές οξυγόνου

Οι συμπυκνωτές οξυγόνου διαχωρίζονται σε σταθερούς και φορητούς και αποτελούν το πιο σύγχρονο μέσο παροχής οξυγόνου που μπορείτε να βρείτε. Οι φορητοί παρέχουν μεγαλύτερη ευκολία στους ασθενείς γιατί μπορούν να μεταφέρονται παντού, χωρίς πρόβλημα, παρέχοντας στον ασθενή το απαραίτητο οξυγόνο.

Ωστόσο επειδή οι περισσότεροι χρειάζονται κατά βάση σταθερή κατ’ οίκον οξυγονοθεραπεία οι συμπυκνωτές από την ANG Medicals προς ενοικίαση είναι η ενδεδειγμένη λύση. Οι συσκευές που θα βρείτε προέρχονται από την Αμερική και την Γερμανία και προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Βρείτε εδώ αυτόν τον συμπυκνωτή σε πολύ χαμηλή τιμή, προς ενοικίαση.

Φιάλες οξυγόνου

Οι φιάλες οξυγόνου από την άλλη είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο με κλείστρο-στρόφιγγα. Μπορείτε να τις βρείτε σε διάφορα μεγέθη φιάλης. Εδώ μπορείτε να βρείτε σε συμφέρουσα τιμή ένα σετ φιάλης 2/3/5/10/16 ltr.

Η ANG Medicals σας προτείνει και Ρυθμιστής Συνεχούς Ροής που θα βρείτε εδώ.

Για την παροχή ιατρικού οξυγόνου σε κάθε ασθενή που το χρειάζεται, μπορείτε να μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και να βρείτε συσκευές ιατρικού οξυγόνου ANG Medicals, δείτε όλα όσα χρειάζεστε σύμφωνα με τις εντολές του θεράποντος ιατρού.

Συσκευή οξυγόνου Δωρεάν για ασφαλισμένους τους ΕΟΠΥΥ. Βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.