Ανθοί Κάνναβης CBD – Γνώρισε τις ευεργετικές τους ιδιότητες

0

Η κανναβιδιόλη έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής και μια εναλλακτική μορφή θεραπείας, που έρχεται σε πολλές διαφορετικές μορφές. Από έλαιο και κάψουλες CBD, μέχρι σπόρους, τρόφιμα και ποτά κάνναβης.

 

Μετά από όλα αυτά τα προϊόντα, ήρθε η στιγμή να μάθεις τι ακριβώς είναι οι ανθοί κάνναβης, ποιες είναι οι ευεργετικές τους ιδιότητες και γιατί αξίζει να τους εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

 

Τι είναι οι ανθοί κάνναβης;

Οι ανθοί κάνναβης αποτελούν ένα 100% οργανικό και φυσικό προϊόν, το οποίο προκύπτει από πιστοποιημένες και βιολογικές καλλιέργειες της ποικιλίας Cannabis Sativa L. Οι ανθοί κάνναβης είναι απόλυτα νόμιμοι και ασφαλείς, ενώ διαθέτουν πλούσια περιεκτικότητα σε κανναβιδιόλη (CBD). Αντίθετα, η περιεκτικότητά τους σε τετραϋδροκανναβινόλη (THC), είναι μικρότερη του νόμιμου 0,2%.

Διάβασε περισσότερα για την κανναβιδιόλη (CBD)

 

Ποιες είναι οι ευεργετικές τους ιδιότητες;

 

  • Είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά
  • Διαθέτουν Ηρεμιστική, αγχολυτική και καταπραϋντική δράση
  • Διαθέτουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση
  • Συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης
  • Βοηθούν στην πέψη
  • Αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα προβλήματα αϋπνίας
  • Διαθέτουν φυσική αναλγητική δράση ενάντια στους πόνους

Πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν;

Οι ανθοί κάνναβης μπορούν να ενταχθούν στην καθημερινότητά σου με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις. Έτσι λοιπόν μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σαν ένα χαλαρωτικό και καταπραϋντικό αφέψημα, μπορείς να τους ατμίσεις με τον κατάλληλο ατμοποιητή (vaporizer) και να τους χρησιμοποιήσεις ως συστατικό στο μαγείρεμα.

 

Πού θα τους βρεις;

Μπες τώρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Dr. Weed και ανακάλυψε μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα κάνναβης και CBD, όπως ανθοί, έλαια και τρόφιμα, που θα σου χαρίσουν καλύτερη συνολική υγεία και φυσικό αίσθημα ευεξίας.