Διαγνωστικό κέντρο Medical Ραφήνα & Νέα Μάκρη – Για κάθε εξέταση & κάθε πρόβλημα είναι δίπλα σας

0

Η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση στον τομέα της υγείας είναι προνόμιο και αποτελεί για το διαγνωστικό κέντρο και πολυϊατρείο Medical ένα στοίχημα που έχει κερδίσει εδώ και χρόνια, υποδεχόμενο πολίτες από πολλές περιοχές εντός και εκτός Αθήνας, όπως: Νέα Μάκρη, Αρτέμιδα, Σπάτα, Πικέρμι, Μαραθώνα, Παλλήνη, Γέρακας, Παιανία, Γλυκά Νερά, Σταυρός Αγίας Παρασκευής, Βριλήσσια, Κορωπί, Κάρυστος, Μαρμάρι ενώ υπάρχει και κέντρο που εξυπηρετεί τα κοντινά νησιά των Κυκλάδων Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σαντορίνη.

Αν μένετε και εσείς σε αυτές τις περιοχές μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το διαγνωστικό κέντρο άμεσα, με απλά βήματα σε όποιο ασφαλιστικό ταμείο και να ανήκετε.

Οι χώροι είναι άρτια εξοπλισμένοι με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και όλοι οι θάλαμοι αναμονής εμπνέουν χαλάρωση και είναι ευρύχωροι, ώστε να μην επικρατεί συνωστισμός.

Σημεία υπεροχής

  • Πραγματοποιείται αιμοληψία κατ’ οίκον σε ευπαθείς ομάδες ή σε άτομα που το έχουν ανάγκη
  • Τα επείγοντα ραντεβού, μπαίνουν σε προτεραιότητα, προσφέροντας το καλύτερο στους συνανθρώπους μας
  • Το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό κατέχει την κατάλληλη εξειδίκευση και εμπειρία εμπνέοντας εμπιστοσύνη
  • Όλα τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για υπερήχους, μαγνητική, αξονική, μαστογραφίες και κάθε ειδική υπερηχογραφική δραστηριότητα είναι πιστοποιημένα ακολουθώντας διεθνή πρότυπα
  • Παρέχονται ειδικά πακέτα προσφορών για πραγματοποίηση εξετάσεων ανάλογα με το φύλο και την ηλικιακή ομάδα

Μπείτε στον διαδικτυακό τόπο του πολυϊατρείου medical-rafinas.gr και βρείτε όλους τους τρόπους επικοινωνίας με το αρμόδιο προσωπικό. Κλείστε το ραντεβού σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο κέντρο που σας εξυπηρετεί και είναι κοντά σας.