Διάκριση της Medochemie στα “Diamonds of the Greek Economy”

0

Η Medochemie Hellas συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία και το 2020 και βραβεύεται στα «Διαμάντια της ελληνικής οικονομίας»!

Η Medochemie Hellas για μια ακόμη χρονιά αναδείχθηκε ως μία από τις δυναμικότερες φαρμακευτικές εταιρείες γενοσήμων λαμβάνοντας τη διάκριση «Diamonds of The Greek Economy 2020» για 5η συνεχή χρονιά. Κατά την εκδήλωση αναδείχθηκαν οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.

Η Medochemie Hellas, (εταιρεία γενοσήμων, θυγατρική της Medochemie Ltd, εταιρεία με περισσότερα από 44 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας), συνεχίζει τη δυναμική αναπτυξιακή πορεία της στην ελληνική φαρμακευτική αγορά.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Ευμορφιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Medochemie Hellas, ο οποίος μίλησε για τη σημαντική και ουσιαστική συμβολή των 65 εργαζομένων της εταιρείας, οι οποίοι οδήγησαν την εταιρεία στην 6η θέση στην Ελληνική γενόσημη αγορά συνταγογραφούμενων φαρμάκων στο 1ο πεντάμηνο του 2020.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο HILTON με την παρουσία υπουργών και επιχειρηματιών από διάφορους χώρους.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *