Διάκριση της Pfizer Hellas στα Healthcare Business Awards

0

Η Pfizer Hellas βραβεύθηκε κατά την πρόσφατη τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2019 για την κοινωνική προσφορά της εθελοντικής ορχήστρας των εργαζομένων της σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, η Pfizer Hellas Band απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Κοινωνική Ευαισθησία» της ενότητας «Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις».

 

Η Pfizer Hellas Band, διανύοντας τον έβδομο χρόνο εθελοντικής δράσης, έχει διοργανώσει περισσότερες από 55 συναυλίες σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς  με τη συμμετοχή περίπου 6.000 ακροατών. Μέσα από τις μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, η ορχήστρα προσπαθεί να επιτελέσει το σκοπό της που δεν είναι άλλος από την ψυχαγωγία, τη στήριξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που φιλοξενούνται σε ιδρύματα, όπως γηροκομεία, ΚΑΠΗ και σωφρονιστικά ιδρύματα.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους όλων των μελών της Pfizer Hellas Band. Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς επιστέγασμα της αναγνώρισης που βιώνουμε σε κάθε μουσική εκδήλωση από το βλέμμα και το χαμόγελο των συνανθρώπων μας, όταν τραγουδούν και χορεύουν μαζί μας, αφήνοντας πίσω για λίγες ώρες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Για όλα αυτά, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φορείς που μας υποδέχθηκαν αυτά τα χρόνια, στους επαγγελματίες του ελληνικού πενταγράμμου, που ενδιαφέρθηκαν να στηρίξουν αφιλοκερδώς αυτή την προσπάθεια, και βέβαια την εταιρεία μας, που μας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψουμε την αγάπη μας για τη μουσική σε όχημα για να προσφέρουμε.»

Τα Healthcare Business Awards, που διοργανώνονται για τέταρτη συνεχή χρονιά, έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών και των καινοτόμων δράσεων σε όλο το φάσμα της Υγείας, με τη συμμετοχή Συλλόγων Ασθενών, Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, ΜΚΟ, ιατρικών επιστημονικών εταιρειών και επιχειρήσεων του κλάδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Δημήτρης Θερριός / Communications & Public Affairs Manager
Email: dimitris.therrios@pfizer.com / τηλ. 210 6785943
 
Pfizer Inc: Breakthroughs that change patients’ lives
Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων, εμβόλια, καθώς  και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας. Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρία, συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δεσμεύσεις μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.pfizer.gr