Τα «αστέρια» του ελληνικού μπάσκετ στο πλευρό του ΟΚΑΝΑ

0

«Στόχος μου η ζωή» είναι το σύνθημα του αγώνα μπάσκετ που διοργανώνει ο Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) ανάμεσα στον Γ. Σ. Περιστερίου και στην ομάδα των ALL TIME STARS-ΟΚΑΝΑ τη Δευτέρα 14 Μαΐου και ώρα 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Γιατί μια φωνή ενωμένη είναι μια δυνατή φωνή!

Σπουδαίοι βετεράνοι αθλητές, οι Άγγελος Κορωνιός, Κώστας Τσαρτσαρής, Μιχάλης Κακιούζης, Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Χατζής, Ευθύμης Ρεντζιάς και εν ενεργεία αθλητές, όπως ο Μανώλης Παπαμακάριος, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Γ.Σ.Π., την ομάδα-πρεσβευτή της πόλης του Περιστερίου, με στόχο να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις και υπέρ της ζωής!

Στο πλαίσιο του αγώνα, θα βραβευθεί ο Γ.Σ. Περιστερίου για την επάνοδό του στην A1 και θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός βολών με μαθητές και αθλητές των Ακαδημιών με δώρα την επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος της Basket League. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος και η είσοδος του κοινού θα είναι ελεύθερη.

Την πρωτοβουλία του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), «αγκαλιάζουν» ο Δήμος Περιστερίου, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιστερίου «Οδοιπορικό», ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΣΕΔΚΑ) και ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής (ΣΚΚΑ).

Σας καλούμε στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού και της ζωής που φιλοξενεί η πόλη του Περιστερίου.

Γιατί μια φωνή ενωμένη είναι μια δυνατή φωνή!