Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη για Επιστήμονες Υγείας από τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ

0

Η Φαρμασέρβ–Λίλλυ έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, η οποία αναπτύχθηκε για να συμβάλλει ουσιαστικά στην υπεύθυνη ενημέρωση των επιστημόνων υγείας.

Η πύλη εισόδου της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης βρίσκεται στην εταιρική ιστοσελίδα της Φαρμασέρβ-Λίλλυ (www.pharmaserve.gr). Μέσω αυτής, οι εγγεγραμμένοι και μόνο επιστήμονες υγείας, θα έχουν πρόσβαση σε:

  • Επιστημονικές παρουσιάσεις & βίντεο
  • Περιλήψεις επιστημονικών μελετών
  • Congress Highlights & άλλες εκδηλώσεις
  • Ενημερωτικά έντυπα
  • Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για τα φαρμακευτικά προϊόντα της εταιρείας
  • Υποστηρικτικά υλικά για την εκπαίδευση και θεραπεία των ασθενών τους.

Στη Φαρμασέρβ-Λίλλυ πιστεύουμε πως η νέα ηλεκτρονική βιβλιοθήκη θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο που θα συνδράμει στην καλύτερη ενημέρωση των επιστημόνων υγείας, στη σωστή χρήση των θεραπευτικών λύσεων που προσφέρει η εταιρεία μας και φυσικά στις καλύτερες δυνατές εκβάσεις των ασθενών που τα έχουν ανάγκη.

Παραμένουμε σταθεροί στην υπόσχεσή μας – να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ

Στη Φαρμασέρβ-Λίλλυ προτεραιότητά μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις σε σοβαρές ασθένειες, αλλάζοντας τη ζωή και τις προσδοκίες των ασθενών, αλλά και η εξασφάλιση αντικειμενικής, έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης των επαγγελματιών υγείας.

Η Φαρμασέρβ–Λίλλυ επενδύει στην άριστη τεχνογνωσία της Eli Lilly, στην Έρευνα & Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αλλά και σε συνεργασίες με άλλες πρωτοπόρες διεθνείς εταιρείες. Διαθέτει στην Ελλάδα προϊόντα υψηλής ποιότητας, εκπληρώνοντας έτσι την υπόσχεσή της να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

 Οι θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες  η εταιρεία προσφέρει φαρμακευτικές λύσεις είναι:

Διαβήτης, Ογκολογία, Οστεοπόρωση, Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, Ουρολογία, Καρδιολογία, Δερματολογία, Λοιμώξεις, Πνευμονική υπέρταση

 Άλλοι τομείς δραστηριοποίησης:

Στοματική υγιεινή, Περιποίηση σώματος, Καλλυντικά, Προϊόντα διατροφής, Παραφαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροτεχνολογικά προϊόντα