Κρυολιπόλυση και αναίμακτη λιποαναρρόφηση – Πως, Που, Γιατί;

0

Ονειρεύεστε να φοράτε μπικίνι Brazilian και να είστε περήφανες για το σώμα σας; Απλά κάντε το πράξη δοκιμάζοντας θεραπείες που αποδεδειγμένα θα φέρουν τα αποτελέσματα που χρειάζεστε. Η κρυολιπόλυση και η αναίμακτη λιποαναρρόφηση είναι δύο από τις top λύσεις για να σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και να στρώσουν το σώμα σας!

Γιατί να πείτε ναι;

H γυμναστική και η δίαιτα δεν αρκούν

Μερικά σώματα έχουν προδιάθεση να κάνουν κυτταρίτιδα ακόμα και αν η κοιλιά είναι φέτες από το γυμναστήριο. Η σωστή διατροφή ή η δίαιτα σας βοηθάει απλά να μην μεγαλώσει το πρόβλημα, διατηρώντας καλές αναλογίες!

Θέλετε κάτι ΜΟΝΙΜΟ

Οι επαναληπτικές συνεδρίες αδυνατίσματος, τα μασάζ και άλλες τεχνικές δεν σας έφεραν αποτελέσματα; Το οριστικό αποτέλεσμα στην απώλεια λίπους και κυτταρίτιδας έρχεται με αναίμακτη λιποαναρρόφηση και κρυολιπόλυση.

Φοβάστε το νυστέρι

Και οι δύο οριστικές θεραπείες που σας προτείνει η Cryoesthetics δεν είναι επεμβατικές.

Θέλετε να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση

Έχετε ανάγκη να νιώσετε καλά στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή.

Κρυολιπόλυση Coolsculpting

Στην κρυολιπόλυση τα κύτταρα κρυσταλλοποιούνται και έτσι προκαλείται ο αιφνίδιος θάνατός τους. Το μηχάνημα είναι τρίτης γενιάς, με αποτέλεσμα η τεχνολογία του να πραγματοποιεί επιλεκτική στόχευση αποκλειστικά στα λιποκύτταρα, αφήνοντας ανεπηρέαστους τους γύρω ιστούς.

Το μηχάνημα ανιχνεύει οποιαδήποτε μεταβολή στο δέρμα, την ώρα της θεραπείας και αν βρεθεί κάτι αξιοπαρατήρητο, σταματάει, προλαμβάνοντας οποιαδήποτε παρενέργεια. Το μηχάνημα διαθέτει 6 διαφορετικές κεφαλές, ώστε να μπορεί να εφαρμόζεται σε διαφορετικές περιοχές του σώματος.

Laser λιποαναρρόφηση

Η laser λιποαναρρόφηση απομακρύνει το περιττό λίπος και τοπικό πάχος, συσφίγγοντας το δέρμα και αφαιρώντας μια για πάντα την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Παράλληλα με την αναίμακτη λιποαναρρόφηση θα πρέπει να ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με άσκηση και ισορροπημένη διατροφή.

Οι ειδικοί της cryoesthetics θα σας καθοδηγήσουν, ώστε να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία αφαίρεσης λίπους, κρυολιπόλυσης και αναίμακτης λιποαναρρόφησης! Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα.