Κρυολιπόλυση και αποτρίχωση Αλεξανδρίτη από Medical Anti-Aging – Ασφάλεια & μόνιμα αποτελέσματα

0

Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε συνεχή μάχη με το τοπικό λίπος και την έντονη τριχοφυΐα. Κληρονομικότητα, κακή διατροφή, γυμναστική, λίπος στην κοιλιά που δεν εξαφανίζεται, πολλές τρίχες σχεδόν σε όλο το σώμα εξαιτίας ορμονών.

Η κρυολιπόλυση και η αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτη είναι δύο από τις πιο εξελιγμένες και πετυχημένες θεραπείες που υπόσχονται να καλύψουν τις ανάγκες σας και να προσφέρουν μόνιμα αποτελέσματα. Λεία επιδερμίδα από την κορφή ως τα νύχια, απαλλαγή από την κυτταρίτιδα και από το τοπικό λίπος που είχε κατακάτσει στα πιο δύσκολα σημεία.

Τα λιποκύτταρα είναι ευάλωτα στο κρύο, ακριβώς σε αυτό το χαρακτηριστικό χτυπάει η κρυολιπόλυση, η οποία προκαλεί στην ουσία τον θάνατο των λιποκυττάρων, χωρίς τομές και χωρίς τη νοσηλεία της κλασικής λιποαναρρόφησης ή την βλάβη του δέρματος και των ιστών. Στο τέλος της θεραπείας, τα λιποκύτταρα έχουν απομακρυνθεί μια και καλή από το σώμα, χωρίς να επηρεάζουν καθόλου τις γύρω περιοχές.

Βασικά πλεονεκτήματα κρυολιπόλυσης

Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης (ή αλλιώς αναίμακτη λιποαναρρόφηση, χωρίς νυστέρι) είναι άμεσα και μόνιμα! Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο, που δεν παραβιάζει ούτε το δέρμα ούτε τις βλεννογόνους μεμβράνες. Επίσης είναι μία διαδικασία ανώδυνη, στην οποία γίνεται αισθητή μόνο η αίσθηση του ψύχους σε αρχικό στάδιο. Δεν επηρεάζει καθόλου την ασφάλεια των εσωτερικών οργάνων, ενώ η επιστροφή στην καθημερινότητα μετά τη θεραπεία είναι άμεση. Τέλος, οι τιμές της κρυολιπόλυσης διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα.

Αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτης

Μην παιδεύεστε άλλο με την αποτρίχωση με κερί. Είναι πολύ σημαντικό η έντονη τριχοφυΐα που σας ταλαιπωρεί να καταπολεμηθεί από τη βάση της, δηλαδή από τις ρίζες της! Αυτό σημαίνει ότι το laser μέσα σε λίγες συνεδρίες θα σας απαλλάξει από τον όγκο των τριχών σε πρόσωπο και σώμα, κατά 80-90%!

Που θα κάνετε αποτρίχωση laser και κρυολιπόλυση;

Στα Medical Anti-Aging Center μπορείτε να βρείτε εξελιγμένης τεχνολογίας μηχανήματα, που προσφέρουν ασφάλεια και τέλεια αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε με το κέντρο αισθητικής και δερματολογίας και το ιατρικό προσωπικό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Medical AntiAging Centers.