Οδοντικά εμφυτεύματα: Απαντάμε σε συχνές ερωτήσεις

0

Η καλύτερη θεραπεία που θα καλύψει κάθε κενό που έχει αφήσει στο ούλο μία απώλεια, είναι τα οδοντικά εμφυτεύματα. Μετά τη θεραπεία, ο ασθενής απολαμβάνει την καθημερινότητά του και τις τροφές του, χωρίς να ανησυχεί για τα δόντια του. Πρόκειται για μία τεχνική που μπορεί να την εφαρμόσει μόνο ένας έμπειρος οδοντίατρος.

Στο οδοντιατρικό κέντρο Dental Pearls, το προσωπικό έχει ειδικευτεί στην τεχνική και προσφέρει εγγυημένα άψογο αποτέλεσμα, ύστερα από εξατομικευμένη προσέγγιση!

 

Τι είναι το οδοντικό εμφύτευμα;

Όταν κάποιος βάζει οδοντικό εμφύτευμα, ουσιαστικά αντικαθιστά την ρίζα του δοντιού με μία πολύ γερή βάση για να καλυφθεί η περιοχή από προσθετικές τεχνικές μόνιμης αποκατάστασης όπως είναι η γέφυρα, η θήκη κ.α.

Το εμφύτευμα γίνεται ένα με το οστό της γνάθου και αποτελεί την καλύτερη αισθητική και λειτουργική λύση για ένα φυσικό δόντι. Στην περίπτωση λοιπόν που σας λείπουν ένα ή περισσότερα δόντια, την καλύτερη λύση αποκατάστασης θα σας την δώσει το εμφύτευμα!

Γιατί να επιλέξετε το οδοντικό εμφύτευμα

  • το χαμόγελό σας θα αποκτήσει άλλη δυναμική και δεν θα φοβάστε πια μην φανεί το αντιαισθητικό κενό
  • μπορείτε πλέον να τρώτε ό,τι σας ευχαριστεί χωρίς να χρειάζεται να απορρίπτετε τις σκληρές τροφές
  • τα γειτονικά σας δόντια δεν επηρεάζονται καθόλου από τις εργασίες του εμφυτεύματος
  • πρόκειται για μία μόνιμη λύση και σταθερή εφαρμογή
  • είναι μία συμφέρουσα οικονομικά επιλογή, καθώς μακροπρόθεσμα είναι η αποκατάσταση που διαρκεί περισσότερο από κάθε άλλη

Πότε ακριβώς χρησιμοποιούνται;

H κυριότερη επιλογή είναι όταν λείπει μόνο ένα δόντι, προκειμένου να αποφευχθεί το τρόχισμα των παρακείμενων υγιών δοντιών.

Επίσης όταν η απώλεια αφορά περισσότερα από ένα δόντια, μπορείτε με τα εμφυτεύματα να προσφέρετε μεγαλύτερη σταθερότητα στην οδοντοστοιχία.

Ποσοστά επιτυχίας

Αν η τοποθέτησή τους γίνει από έμπειρο οδοντίατρο, τα αποτελέσματά τους είναι άψογα με ποσοστά επιτυχίας 99%. Εφόσον ο ασθενής προσέχει την στοματική υγιεινή του τα ποσοστά μακροζωίας του εμφυτεύματος αυξάνονται.

Στο οδοντιατρικό κέντρο Dental Pearls, εφαρμόζονται τόσο σε ενήλικους όσο και σε ανήλικους τα αόρατα σιδεράκια. Περισσότερες πληροφορίες για κάθε οδοντιατρική εργασία είτε στην ιστοσελίδα είτε στο 210-7234000.