Οικιακά φίλτρα νερού άνω και κάτω πάγκου – Τι να επιλέξετε και από πού!

0

Τα οικιακά φίλτρα νερού άνω και κάτω πάγκου της εταιρείας Health & Life προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στην υγεία σας και στο δέρμα σας. Παρέχουν υψηλή απόδοση και εξαιρετικό φίλτρο, μειώνοντας τις επιβαρυντικές ουσίες που περιέχουν. Χωρίς να επηρεάζουν λοιπόν την γεύση και την οσμή, είναι ο ιδανικός τρόπος να απολαμβάνετε καθάριο νερό.

 

Το φιλτραρισμένο νερό, μπορείτε να το φυλάσσετε σε ειδικά δοχεία, αρκεί να βρίσκονται σε ένα δροσερό μέρος.

Τα φίλτρα που θα αγοράσετε, συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μειωθούν τα πλαστικά μπουκάλια, συνεισφέροντας στο περιβάλλον. Από τη στιγμή που θα τα αγοράσετε και θα τα φυλάξετε σύμφωνα με τις οδηγίες που πρέπει, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη χρήση τους για πολλά χρόνια. Η αποθήκευση του νερού, πρέπει να γίνεται σε σταθερή θερμοκρασία, χωρίς να υπάρχει επαφή με την ηλιακή ακτινοβολία.

Καλό είναι τα φίλτρα νερού να τα πλένετε στο χέρι και σε χλιαρό νερό, με σαπούνι και σφουγγάρι. Αποφύγετε το πλυντήριο πιάτων για καλύτερα αποτελέσματα.

Το φιλτραρισμένο νερό καλό είναι το φυλάτε για μία ημέρα και να το πίνετε στη διάρκεια αυτής. Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσατε το φιλτραρισμένο νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι καλό να αφαιρέσετε το φίλτρο και να το αδειάσετε.

Ποια φίλτρα νερού να επιλέξετε από την εταιρεία Health & Life;

Το φίλτρο κάτω πάγκου CUMAX 1 είναι σχεδιασμένο με σύγχρονη τεχνολογία. Τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου προσφέρουν φιλτράρισμα μέσω ενεργού συμπαγή άνθρακα, παρέχοντας μεγάλη ευκολία στο μαγείρεμα.

 

 

Μοναδικό design στα φίλτρα νερού άνω πάγκου της Health & Life. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το ανταλλακτικό φίλτρο. Με δύο στόμια φιλτραρίσματος. Βρείτε το φίλτρο άνω πάγκου σε super προσφορά!

Στην μεγάλη ποικιλία της εταιρείες θα βρείτε και ψύκτες νερού για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο healthandlifewf.gr.