ΠΦΣ: “Αντιεμβολιαστικό Bullying ασκεί η ΕΡΤ”

0

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός  Σύλλογος (ΠΦΣ) καταγγέλλει ως επικίνδυνη την προπαγάνδα κατά του εμβολιασμού και ζητά την παρέμβαση Εισαγγελέα για την προστασία της δημόσιας υγείας από μη ειδικούς, σχετικά με το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Σε σχετική ανακοίνωσή του καταγγέλλει την ΕΡΤ για αντιεμβολιαστικό bullying, καθώς παρουσιαστής σε πρωινή εκπομπή αναρωτιόνταν αν «Σώζει ή απειλεί ζωές ο εμβολιασμός;».

“Αντιεμβολιαστικό bullying ασκεί η κρατική ΕΡΤ, η  επιχορηγούμενη από τα χρήματα του ελληνικού λαού,  παρουσιαστής της οποίας  σε πρωινή εκπομπή αναρωτιόνταν αν «Σώζει ή απειλεί ζωές ο εμβολιασμός;».”

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε προβληματισμένος, αν τα παιδιά  των αντιεμβολιαστών δέχονται bullying στο σχολείο και αναρωτιόνταν «ποιος καθορίζει ποια εμβόλια πρέπει να κάνουμε»!

Για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι η έμμεση (ηθελημένη ή μη) προπαγάνδα κατά του εμβολιασμού είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Τα άτομα που στηρίζουν και διατυπώνουν αυτές τις θέσεις και μάλιστα  μέσα από την κρατική τηλεόραση, αγνοώντας επιστημονικές θέσεις αλλά  και απόψεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, εγκληματούν σε βάρος των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών.

Μήπως ο αρμόδιος εισαγγελέας πρέπει να ελέγξει αν τίθεται σε κίνδυνο η Δημόσια Υγεία, από τις απόψεις μη ειδικών που παριστάνουν τους ειδικούς επί παντός επιστητού;” καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΦΣ.