Πώς η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ βοηθάει στην αναζωογόνηση του προσώπου

0

Η αναζωογόνηση του προσώπου είναι σημαντικός προσωπικός στόχος όσων επιθυμούν να διατηρήσουν ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό, υπεύθυνο για την ενυδάτωση και τη νεανικότητα του δέρματος.

Με την πάροδο των ετών, η φυσική παραγωγή του μειώνεται, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες, το πρόσωπο να δείχνει θαμπό και να χάνει το φυσικό του όγκο.

Τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθεια αντιμετώπισης των αποτελεσμάτων αυτών, αρκετός κόσμος απευθύνεται στη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ. Η έγχυση με υαλουρονικό οξύ αποτελεί μία εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία αναζωογόνησης. Προσφέρει ενυδάτωση, και αποκαθιστά την ελαστικότητα και τον όγκο του δέρματος σε διάφορες περιοχές του προσώπου.

Η μέθοδος της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ προτιμάται ιδιαίτερα λόγω των άμεσων και φυσικών αποτελεσμάτων που παρέχει.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία που βρίσκεται στο δέρμα κάθε ανθρώπου. Έχει την ικανότητα να διατηρεί την υγρασία, με αποτέλεσμα να παρέχει όγκο και την απαιτούμενη ενυδάτωση στο δέρμα.

Επειδή ακριβώς είναι φυσικό συστατικό, με την πάροδο του χρόνου η παραγωγή του μειώνεται σημαντικά, με αποτέλεσμα το πρόσωπο να χάνει τη νεανική του λάμψη.

Πώς γίνεται η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;

Η θεραπεία υαλουρονικού οξέος είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία. Η εφαρμογή του στο δέρμα γίνεται με τη χρήση ειδικών ιατροτεχνολογικών ενέσεων σε σημεία του δέρματος που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί;

Η θεραπεία υαλουρονικό οξέως μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του προσώπου όπως:

  • Στα χείλη και τις ρυτίδες στόματος
  • Στη ρινοχειλική αύλακα
  • Στα ζυγωματικά
  • Στην περιοχή γύρω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους
  • Στις ρυτίδες προσώπου και ματιών γενικότερα
  • Στο μεσόφρυο

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ;

Το  υαλουρονικό οξύ, όντας φυσικό συστατικό που παράγεται από τον ανθρώπινο οργανισμό, έχει πολλά οφέλη για το δέρμα. Ας δούμε μερικά από αυτά:

  • Ενυδάτωση, λάμψη και ελαστικότητα δέρματος: Με τη χρήση του υαλουρονικού οξεώς, αυξάνεται σημαντική η υγρασία του δέρματος, με αποτέλεσμα η επιφάνεια να γίνεται ελαστική, λαμπερή και να κερδίζει τον χαμένο της όγκο.
  • Βοηθάει στη μείωση των σημαδιών γήρανσης: Το υαλουρονικό οξύ είναι σε θέση να γεμίζει τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να εξαφανίζει ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης, αλλά και να αντιμετωπίζει σημαντικά και άλλα προβλήματα, όπως τους μαύρους κύκλους στα μάτια.
  • Φυσικό αποτέλεσμα με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης: Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της θεραπείας είναι πως προσφέρει φυσικά αποτελέσματα. Επιπλέον, ο χρόνος ανάρρωσης και αποθεραπείας είναι σχεδόν μηδενικός και οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Η θεραπεία είναι ασφαλής;

Η θεραπεία υαλουρονικού οξέος είναι απόλυτα ασφαλής. Για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς καμία επιπλοκή, θα πρέπει να εμπιστευτείτε εξειδικευμένο επιστήμονα, ο οποίος θα διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία, ώστε να εγχύσει τις σωστές ποσότητες υαλουρονικού για ένα άρτιο και φυσικό αποτέλεσμα.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα  αποτελέσματα της θεραπείας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως τον τύπο του δέρματος, τις ανάγκες που έχει και  τον τρόπο θεραπείας που θα χρησιμοποιηθεί.

Κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα διαρκούν από 12 έως 18 μήνες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια ασφαλής, φυσική ουσία που δεν προκαλεί παρενέργειες στον ασθενή. Υπάρχουν περιπτώσεις που το δέρμα μπορεί να ερεθιστεί ελαφρώς, χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς τα συμπτώματα υποχωρούν μετά από λίγες ώρες.

Υαλουρονικό οξύ: Αποτελεσματική θεραπεία, φυσικά αποτελέσματα

Καταλήγοντας, το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια αποτελεσματική θεραπεία για την αναζωογόνηση και τη λάμψη του προσώπου. Εξουδετερώνει τις ρυτίδες και προσφέρει την ενυδάτωση που έχει ανάγκη το δέρμα.

Για να μπορέσετε να έχετε και εσείς αυτά τα θεαματικά και άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα, επικοινωνήστε σήμερα με το Derma Laser Experts. Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί σωστά την ποσότητα και την κατανομή του υαλουρονικού οξέος που χρειάζεται το πρόσωπο, δημιουργώντας ένα φυσικό αποτέλεσμα που ενσωματώνεται αρμονικά με το πρόσωπο.