Πώς να δείξεις νεότερη με τη μέθοδο της βλεφαροπλαστικής

0

Παλιά λέγανε ότι η σοφία ενός ανθρώπου φαίνεται στο βλέμμα του. Τα μάτια όμως μπορούν να φανερώσουν και κάτι άλλο εκτός από τη σόφια. Αυτό δεν είναι άλλο από την ηλικία.

Υπάρχουν άνθρωποι που μοιάζουν γερασμένοι, γιατί το βλέμμα τους είναι η γερασμένο. Κάποιοι άλλοι διατηρούν το βλέμμα της νιότης ακόμα και όταν αρκετά χρόνια έχουν περάσει από πάνω τους.

Είναι πολλοί οι λόγοι που προκαλούν τη χαλάρωση του δέρματος στα βλέφαρα και τις σακούλες γύρω από αυτά. Κάποιοι από αυτούς είναι η κληρονομικότητα, η ηλικία, ο ήλιος, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και η κακή διατροφή. Όποια όμως και αν είναι η αιτία το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Το βλέμμα αποκτά μία αύρα κούρασης και θλίψης κάτι που αναπόφευκτα προσθέτει χρόνια.

Η μοναδική λύση σε μία τέτοια περίπτωση είναι η βλεφαροπλαστική, η επέμβαση δηλαδή που στοχεύει στην ανόρθωση βλεφάρων.

Τι είναι όμως η βλεφαροπλαστική και με ποιο τρόπο οδηγεί στην ανόρθωση βλεφάρων;

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω επέμβασης πραγματοποιείται αφαίρεση δέρματος και περισσευούμενο λίπους. Πιο συγκεκριμένα ο πλαστικός χειρουργός στο άνω βλέφαρο αφαιρεί το ατρακτοειδές τμήμα του δέρματος,  έτσι ώστε η ραφή να συμπίπτει με την πτυχή του βλεφάρου και τις ρυτίδες γωνίας του ματιού. Ως προς το κάτω βλέφαρο πραγματοποιείται αφαίρεση του περισσευούμενου λίπους με τη βοήθεια μικρών τομών.

Τα οφέλη από την Ανόρθωση βλεφάρων

  • Η όψη του προσώπου επανέρχεται σε αυτήν προγενέστερης ηλικίας
  • Η θλιμμένη και κουρασμένη όψη εξαλείφεται
  • Πραγματοποιείται εξάλειψη των μαύρων κύκλων
  • Η όραση σε κάποιες περιπτώσεις βελτιώνεται έμμεσα καθώς τα βλέφαρα επανέρχονται στην αρχική τους θέση

Τιμές της επέμβασης

Ποιο είναι όμως το κόστος για μία βλεφαροπλαστική;

Οι τιμές της βλεφαροπλαστικής ποικίλουν. Σε κάθε περίπτωση όμως το κόστος της συγκεκριμένης επέμβασης έχει τα τελευταία χρόνια μειωθεί, καθώς ο πλαστικός χειρουργός γίνεται μία προσιτή επιλογή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα και να επισκεφθείτε ένα από τα ιατρεία του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο.