Σε εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΣΑ

0

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, παρουσία  των μελών του ΔΣ ,των εργαζομένων και των εθελοντών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στα γραφεία του ΙΣΑ ,την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.

 

O  πρόεδρος Γ. Πατούλης και τα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ , δεσμεύθηκαν ότι θα συνεχίσουν τη μάχη για τον ιατρικό κόσμο ,τον ασθενή και τη δημόσια υγεία. Επίσης ευχαρίστησαν το προσωπικό ,για την προσπάθεια που καταβάλλουν ,για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ιατρών της Αθήνας.

Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΙΣΑ  Γ. Πατούλης, μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής:

« Ο ΙΣΑ είναι το σπίτι των γιατρών της Αθήνας και ανταποκρίθηκε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει τόσο η κοινωνία των πολιτών όσο και ο ιατρικός κόσμος, σε όλες τις κρίσιμες περιόδους της Ελλάδας ,σε μια ιστορική διαδρομή 93 ετών που μας κάνει υπερήφανους. Δεσμευόμαστε με το νέο ΔΣ να συνεχίσουμε τον αγώνα, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δίκαια αιτήματα του ιατρικού κόσμου στην κρίσιμη αυτή συγκυρία που διανύουμε καθώς και του ασθενή που έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας ».