Βάζουμε «Στόχο» την πρόληψη με δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού στο μετρό Συντάγματος!

0

Ο «Στόχος- Πρόληψη», που άλλαξε τα δεδομένα στην αντιμετώπιση της πρόληψης του καρκίνου του μαστού με τη διεθνή εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον καρκίνο του στήθους» η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 18 χρόνια, συνεχίζει δυναμικά το πολύτιμο έργο του.

Χιλιάδες γυναίκες φόρεσαν όμορφα μπλουζάκια με σήμα τον στόχο διαδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Όπως κάθε Οκτώβριο, ο «Στόχος– Πρόληψη» θα βρεθεί κοντά στις γυναίκες με τη δράση «Μην φοβάσαι την Πρόληψη» που θα υλοποιηθεί στο μετρό Συντάγματοςτην Πέμπτη 10 καιΠαρασκευή 11 Οκτωβρίου.Εξειδικευμένοι ιατροί θα βρίσκονται εκεί από τις 8.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ για να εξετάσουν και να απαντήσουν ταερωτήματατων γυναικών που θα βρεθούν στο χώρο.

Η δράση αυτή είναι σημαντική, ενημερώστε τη μητέρα,θεία,αδελφή, τις γυναίκες στο κοντινό σας περιβάλλον να επισκεφθούν την κεντρική αίθουσα στο μετρό Συντάγματος για δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού.

Ο «Στόχος– Πρόληψη» ευχαριστεί το Μεγάλο Χορηγό, την Εθνική Ασφαλιστική.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τομέα Καλλυντικών της Henkel Hellas και στην ελληνική αλυσίδα σουπερμάρκετ My market,για την υποστήριξήτους σε αυτό το τόσο σημαντικό έργο του «Στόχου». Στο πλευρό τους για ακόμη μία χρονιά, και η EurolineStyle της Eurobank που τους στηρίζει από το 2002.

Δεν σταματάμε να…

Βάζουμε «Στόχο» την πρόληψη!

Η πρόληψη σώζει ζωές.

Πληροφορίες:

Στόχος –Πρόληψη, τηλ:210 3614 488