Βρείτε όλες τις νέες ευκαιρίες εργασίας στον Ιατρικό τομέα σε μία εκδήλωση!

0

Ακόμα μία σεζόν ημερών καριέρας αποκλειστικά για επαγγελματίες του Ιατρικού κλάδου θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα μεγαλύτερα γραφεία εύρεσης εργασίας της Ευρώπης. Οι Ημέρες Καριέρας θα πραγματοποιηθούν στις 6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Palace Hotel και στις 7 Οκτωβρίου στην Αθήνα στο Electra Palace Hotel.

Το Careers in White έχει μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων που απευθύνονται στους επαγγελματίες του Ιατρικού τομέα. Μετά από τις πολύ θετικές κριτικές που λάβαμε από τους συμμετέχοντες, προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στο να φέρνουμε σε επαφή τους υποψήφιους με τους κατάλληλους εργοδότες.
Ειδικοί και ειδικευόμενοι γιατροί, οδοντίατροι, γενικοί γιατροί, φυσιοθεραπευτές, νοσηλευτές και άλλοι επαγγελματίες του Ιατρικού τομέα μπορούν να εξελίξουν την καριέρα τους σε χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Σουηδία, η Δανία, η Νορβηγία και η Φιλανδία.

Η πρώτη Ιατρική Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και ώρες 10:00 – 16:00 στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Palace Hotel.

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου, στο Electra Palace Hotel στην Αθήνα.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις μας είναι δωρεάν για όλους.

Συμβουλεύουμε τους υποψήφιους να έχουν μαζί το βιογραφικό τους ώστε να μπορούν να δηλώσουν για τις θέσεις εργασίας που τους ενδιαφέρουν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ημέρες Καριέρας Careers in White και τους εργοδότες που θα βρίσκονται στις εκδηλώσεις μας μπορείτε να βρείτε στο www.careersinwhite.com/fairs

Careers in White International – www.careersinwhite.com – office@careersinwhite.com