Ανακαίνιση σπιτιού: Ό,τι χρειάζεστε το έχει η Marcon!

0

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε τις ίδιες ζημιές στο σπίτι σας; Είναι μεν μεγάλο, ωστόσο δεν σας βολεύει για τις καθημερινές δραστηριότητές σας; Η ανακαίνιση σπιτιού με μία σωστή αρχιτεκτονική μελέτη είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα στην προσπάθειά σας να αναδείξετε το σπίτι σας και να το κάνετε να είναι λειτουργικό με άνετους και εργονομικούς χώρους.

Οι ανακαινίσεις σπιτιών πραγματοποιούνται με γνώμονα τις ανάγκες σας και την χρήση του χώρου που χρειάζεται ανακαίνιση.

Σαν πρώτο βήμα το συνεργείο έρχεται στον χώρο σας για να κάνει μία ολοκληρωμένη μελέτη για το πώς μπορεί να προχωρήσει ένα σύγχρονο πλάνο ανακαίνισης. Συζητάει με τον πελάτη για τις ανάγκες του και φτιάχνει την αρχιτεκτονική μελέτη, η οποία περιλαμβάνει ένα συνολικό σχέδιο για το σπίτι, με τα δωμάτια και όλους τους χώρους όπως θα είναι στην πραγματικότητα.

Έτσι ο πελάτης θα έχει ένα πλήρες πλάνο για τι πρόκειται να αντικρύσει σαν τελικό αποτέλεσμα, όταν πάρει τα κλειδιά στα χέρια του.

Με την ανακαίνιση το σπίτι σας θα αποκτήσει παραπάνω αγοραστική αξία, σε περίπτωση που χρειαστεί να το πουλήσετε στο μέλλον.

Στις εργασίες, κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, μπορεί να συμπεριληφθεί ένας ολοκληρωμένος βιοκλιματικός σχεδιασμός, όπως κάνουμε με όλες τις ανακαινίσεις μας σε Αθήνα και επαρχία, ώστε να μην χρειάζεται κάθε χρόνο να βουτάτε το χέρι στην τσέπη για τα έξοδα ψύξης και θέρμανσης.

Γιατί Marcon;

Πλήρης αναβάθμιση

Το αποτέλεσμα είναι ένα καλαίσθητο και εργονομικό σπίτι, που θα σας παρέχει ασφάλεια.

Ευέλικτο κόστος

Το κόστος προσαρμόζεται ανάλογα με το budget που έχετε να διαθέσετε. Κατόπιν συνεννόησης μπορείτε να το καταθέσετε με δόσεις.

Ακρίβεια χρόνου

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβετε το καινούργιο σας σπίτι την καταληκτική ημερομηνία που έχει οριστεί.

Θέλετε να ανακαινίσετε τον χώρο σας ή να κάνετε αρχιτεκτονική μελέτη; Μπείτε στην Marcon.