Αποκτήστε ιδανικές αναλογίες με λιποαναρρόφηση γλουτών, κοιλιάς και κρυολιπόλυση

0

Συχνά ακούμε σχόλια για τις αναλογίες του γυναικείου σώματος ή για τοπικό πάχος που χαλάει την ομοιομορφία και αρνείται κατηγορηματικά να φύγει παρά την άσκηση και την υγιεινή διατροφή που προσπαθούμε να τηρήσουμε. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια, η λιποαναρρόφηση και η κρυολιπόλυση έχουν εξελιχθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε πλέον το τέλειο σώμα να είναι εφικτό με τον πιο απλό και ανώδυνο τρόπο αλλά και προσιτό κόστος.

Παγώνουμε και εξαφανίζουμε

Η κρυολιπόλυση είναι μία εξαιρετικά δημοφιλής διαδικασία για την καταστροφή των λιποκυττάρων στα σημεία ανεπιθύμητης συσσώρευσης τους, όπως στην περιοχή των γλουτών και της κοιλιάς. Η διαδικασία βασίζεται στην μηδενική αντοχή στο κρύο των κυττάρων που απαρτίζουν το λίπος. Με ειδική ακτίνα διοχετεύονται εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, στα σημεία που παρατηρείται μη φυσιολογική συσσώρευση λιποκυττάρων με αποτέλεσμα να τα καταστρέφουν και έτσι σταδιακά να μειώνεται ο αριθμός τους και άρα το ανεπιθύμητο λίπος στην συγκεκριμένη περιοχή του σώματος, χωρίς να επηρεάζονται στο ελάχιστο οι παρακείμενοι ιστοί. Μάλιστα στην κρυολιπόλυση παρατηρείται εξαιρετική αποτελεσματικότητα με μείωση του λίπους έως και 15% σε κάθε συνεδρία, ενώ ο χρόνος της διαδικασίας δεν ξεπερνάει τα 30 λεπτά και όλα αυτά με χαμηλό κόστος.

Τέλειο σμιλεμένο σώμα

Η λιποαναρρόφηση κοιλιάς και γλουτών είναι μια ακόμη πιο αποτελεσματική, η οποία αφαιρεί το συσσωρευμένο λίπος από τις δύσκολες περιοχές, χαρίζοντας ιδανικές αναλογίες σε κάθε σωματότυπο. Μάλιστα πολλοί εξειδικευμένοι γιατροί, εφαρμόζουν την υπερσύγχρονη μέθοδο 4d λιποαναρρόφηση, που προτιμούν και οι αστέρες του Χόλιγουντ και είναι ιδανική για να εξαφανίσει το περιττό πάχος σε γυναίκες και άντρες ειδικότερα στην περιοχή της κοιλιάς, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η διαδικασία είναι σύντομη, ελάχιστα επεμβατική και γίνεται χωρίς τομές, με τοπική αναισθησία, ενώ στα κορυφαία οφέλη της περιλαμβάνεται η σημαντικά μειωμένη περίοδος ανάρρωσης, αλλά και η μεγάλη διάρκεια των αποτελεσμάτων, πάντα με κόστος προσιτό στον μέσο καταναλωτή.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού δρ. Ζήση Μπουκουβάλα (drboukouvalas.gr) και μάθετε περισσότερα για τις κορυφαίες μεθόδους αντιμετώπισης του τοπικού πάχους από τον ειδικό.