Αυξητική στήθους με σιλικόνη νέας γενιάς

0

Αυξητική στήθους με σιλικόνη νέας γενιάς

 

Το πλούσιο στήθος είναι ένα σημείο του γυναικείου σώματος που αναδεικνύεται κατά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις, ενώ έχει διαχρονικά καθιερωθεί ως σύμβολο της γυναικείας θηλυκότητας.

Η αυξητική στήθους αφορά εξίσου γυναίκες νεαρής ηλικίας με μικρό στήθος και μεγαλύτερες γυναίκες, που ενδεχομένως ύστερα από αυξομειώσεις βάρους εμφανίζουν στο στήθος απώλεια όγκου ή αλλαγή στο σχήμα του.

Κατά την προεγχειρητική επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό, καθορίζεται ο τύπος και το μέγεθος του εμφυτεύματος σιλικόνης και το σημείο της χειρουργικής τομής.

Για δύο περίπου εβδομάδες πριν από το χειρουργείο πρέπει να αποφύγετε το αλκοόλ, το κάπνισμα και τη λήψη φαρμάκων, όπως ασπιρίνες και πολυβιταμίνες.

Η επέμβαση δεν διαρκεί περισσότερο από μια ώρα, απαιτεί ολική αναισθησία και ενδεχομένως μια διανυκτέρευση στο νοσοκομείο.

 

Τα καινούργια εμφυτεύματα έχουν φέρει επανάσταση στην αυξητική στήθους. Αποτελ

ούνται από μία εξωτερική σακούλα από στερεή σιλικόνη. Το περιεχόμενο μπορεί να είναι υγρή σιλικόνη ή ένα νέας γενιάς τζελ σιλικόνης.

Είναι πιο ανθεκτικά, μειώνουν στο ελάχιστο την πιθανότητα επιπλοκών, εξασφαλίζουν φυσική κίνηση στο στήθος, καλή αίσθηση στην αφή και ωραίο, σφριγηλό αποτέλεσμα. Σε διάστημα 2-3 εβδομάδων θα μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις  δραστηριότητές σας, προσέχοντας να μην ερεθίζεται τα σημεία της τομής και να μην εκτίθεστε στον ήλιο χωρίς αντηλιακό υψηλής φωτοπροστασίας.

Πηγή: www.agaitanis.gr