Ελληνικές υπερτροφές (superfoods) & βιολογικά προϊόντα online!

0

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο internet σίγουρα μπορείτε να βρείτε άπειρα βιολογικά προϊόντα online αλλά και Ελληνικές υπερτροφές (superfoods). Η NGT αποτελεί μια εταιρεία με όραμα τον υγιεινό τρόπο ζωής. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μοναδικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας.

Υπερτροφές – Superfoods

Τα οφέλη που έχουν οι υπερτροφές – superfoods είναι γνωστά πλέον. Είναι γεγονός, ότι πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε στην καθημερινότητα μας. Αυτό γίνεται πιο εύκολο μέσα από την NGT. Έτσι λοιπόν σας προτείνουμε αποξηραμένο ιπποφαές χωρίς ζάχαρη 125γρ καρπός με σπουδαίες φαρμακευτικές ιδιότητες.

Θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές υπερτροφές. Χαρίζει τόνωση, ευεξία καθώς και γρήγορη ανάρρωση και επούλωση των πληγών. Στην ίδια κατηγορία μπορείτε να βρείτε και εξαιρετικά προϊόντα κάνναβης όπως το έλαιο κάνναβης που βρίσκεται σε εξαιρετική τιμή.

Βιολογικά Προϊόντα

Στην NGT δίνουμε προτεραιότητα στα καλύτερα βιολογικά προϊόντα. Πρόκειται για ελληνικά και παραδοσιακά βιολογικά προϊόντα online σε μοναδικές τιμές. Σας παρουσιάζουμε ανεπιφύλακτα την βιολογική κινόα 250 γραμμαρίων.

Ο σπόρος κινόα αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες τροφές διότι περιέχει μεγάλα ποσοστά σε πρωτεΐνες (υψηλότερη από του σταριού) και φυσικά έχει μοναδικά αμινοξέα. Ξέρετε πολύ καλά πόσο απαραίτητα είναι τα αμινοξέα  ως συμπληρώματα τα οποία είναι ωφέλημα και για το σώμα μας.

Φυστικοβούτυρο

Πλέον το όνομα της NGT έχει ταυτιστεί με το Νο.1 Ελληνικό φυστικοβούτυρο χωρίς ζάχαρη, αλάτι και συντηρητικά.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε από εδώ, σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε. Μοναδικά θρεπτικό με εξαιρετικές ιδιότητες.

Τέλος, στην NGT μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων καθώς και τις καλύτερες μπάρες δημητριακών. Δοκιμάστε άφοβα.

Το Νο.1 κατάστημα με τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής online είναι εδώ. Άμεση παράδοση στον χώρο σας με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ > 49€.

Your email address will not be published. Required fields are marked *