Επαγγέλματα υγείας στην ΣΒΙΕ: Σημεία υπεροχής και πλεονεκτήματα για τους νέους!

0

Οι σπουδές νοσηλευτικής και σπουδές μαιευτικής στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ θα σας προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ακολουθήσετε ένα επάγγελμα που αποτελεί σκοπό ζωής! Που αλλού θα ακολουθήσετε το όνειρό σας, αν όχι στην ΣΒΙΕ που είναι η πρώτη σχολή στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία ήδη από το 1967 στον τομέα της εκπαίδευσης με αντικείμενο αποκλειστικά την Υγεία;

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Η ιδιωτική σχολή, είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας και προσφέρει φοίτηση δύο ετών μαζί με αμειβόμενη πρακτική άσκηση (σε επαγγέλματα τουρισμού και εστίασης). Στα επαγγέλματα Υγείας, αποτελεί την πρώτη επιλογή των σπουδαστών, εδώ και 50 χρόνια.

Η ΣΒΙΕ συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά προγράμματα όπως είναι το Erasmus + και πάντα ενεργεί με στόχο την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στους μεγαλύτερους φορείς της χώρας.

Η Ιατρική Σχολή Αθηνών μαζί με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ διοργανώνουν μαζί επιμορφωτικά σεμινάρια σε δημοφιλείς τομείς της Μοριακής, ενώ καταξιωμένοι και αναγνωρισμένοι καθηγητές παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε χώρους που έχουν εξοπλιστεί με την τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας.

Η υπεροχή της ΣΒΙΕ, είναι αδιαμφισβήτητη!

  • Προσφέρει Κρατικό Δίπλωμα Σπουδών με πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ
  • Δίνει Δυνατότητα διορισμού σε Δημόσια Νοσοκομεία μέσω ΑΣΕΠ
  • Η ΣΒΙΕ συνέταξε και κατέθεσε στο Υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα σπουδών για πολλές ειδικότητες υγείας στην χώρα
  • Η ΣΒΙΕ έχει ανακηρυχθεί σαν την σχολή με το μεγαλύτερο ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης
  • Τα εργαστήρια είναι υπερσύγχρονα και προσφέρουν πραγματικές συνθήκες εργασίας
  • Δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε φορείς υγείας του εξωτερικού στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+

Μαιευτική και νοσηλευτική: Αποκατάσταση με σύμμαχο την ΣΒΙΕ

Η σχολή συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα δημόσια και ιδιωτικά μαιευτήρια και νοσοκομεία της χώρας, όπου γίνεται η κλινική άσκηση σε πραγματικά περιστατικά.

Η διαρκής επιμόρφωση σε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια που οι φοιτητές εξασκούν τις δεξιότητές τους σε αυτά, είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό σημείο υπεροχής της ΣΒΙΕ.

Τέλος, μέσω της ΣΒΙΕ υπάρχει η δυνατότητα πιστοποίησης ERC-Basic Life Support.

Κατοχύρωσε την έκπτωση του 40% με τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας στο sbie.edu.gr και λύσε στο 210 3232323 όλες σου τις απορίες.

Για απευθείας επαφή με τους ειδικούς των προγραμμάτων σπουδών, επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΣΒΙΕ (πλ. Κάνιγγος 15).