Βιολογικά προϊόντα και τρόφιμα που γεμίζουν το ντουλάπι σας με ενέργεια και υγεία

0

Τα βιολογικά προϊόντα και τα υγιεινά τρόφιμα χωρίς πρόσθετα λιπαρά και χωρίς πολλές προσθήκες πλέον γίνονται ανάρπαστα από τα ράφια των καταστημάτων.

Εκτός από τα συμβατικά τρόφιμα, δραστηριοποιούνται πλέον σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και καταστήματα ειδικά αφιερωμένα στην διάθεση και προώθηση ειδικών συμπληρωμάτων, βιολογικών προϊόντων, superfoods και πολλών ακόμα ειδών για ένα δυναμωτικό πρωινό και για να έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα κορυφαίο σνακ.

Το health trade είναι ένα από τα καταστήματα που μπορούν να προσφέρουν κορυφαίες λύσεις για όλη την οικογένεια και ξεχωριστά για τις ανάγκες του άνδρα και της γυναίκας.

Στην μεγάλη ποικιλία θα βρείτε ταχίνι ολικής άλεσης για λιγότερες θερμίδες, βιολογικό ελαιόλαδο από κολοκύθα ή κάνναβη, ακόμα και μηλόξυδο και πολλά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα που θα σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις ποιότητας.

Το βιολογικό ταχίνι είναι ένα από τα αγαπημένα αλείμματα που μπορεί να συνδυαστεί με λίγο θυμαρίσιο μέλι μαζί με ψωμί. Ένα από τα πιο ενεργειακά πρωινά, ειδικά για εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε την μέρα σας με γυμναστική. Περιέχει ω6 λιπαρά που μειώνουν την χοληστερόλη και βιταμίνη Ε που προστατεύει τον οργανισμό από την γήρανση.

Το βιολογικό ελαιόλαδο κολοκύθας, δεν είναι ένα προϊόν που βρίσκουμε καθημερινά στο τραπέζι μας, ωστόσο αποτελεί πηγή ω3 λιπαρών και διατηρεί χαμηλά τα επίπεδα των κορεσμένων λιπαρών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ωμό στα φαγητά και τις σαλάτες. Θεωρείται ιδανικό για την προστασία του προστάτη και για την τόνωση των νεφρών.

Πως μπορείτε να βρείτε κι άλλα τέτοια προϊόντα, βιολογικά και superfoods μέσα από την πλήρη κατάλογο του Health Trade; Αρκεί να μπείτε στο No1 site με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και να συμπληρώσετε την φόρμα στο προϊόν που θα επιλέξετε.