Επισκεφτείτε τη MEDICA 2018. 12-15/11/2018, DUSSELDORF

0

Μια ημερομηνία, ένα σημείο συνάντησης, ένας στόχος: Οι διεθνείς εμπειρογνώμονες του τομέα της υγείας, τα στελέχη τα οποία είναι υπεύθυνα για τη λήψη αποφάσεων και την ανάπτυξη, καθώς και γιατροί και φυσιοθεραπευτές, είναι απαραίτητο να επισκεφτούν την MEDICA 2018. Μόνο στο Dusseldorf μπορείτε να έχετε μια πρώτη ολοκληρωμένη επισκόπηση των τελευταίων εξελίξεων στην παγκόσμια αγορά της υγειονομικής περίθαλψης. Με περίπου 5.000 εκθέτες από 70 χώρες, καθώς και δεκάδες χιλιάδες διεθνείς εμπειρογνώμονες και υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων, η MEDICA 2018 είναι μακράν το πιο σημαντικό σημείο συνάντησης για τον κλάδο. Κάθε χρόνο, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο της ιατρικής αντανακλά αξιόπιστα όλες τις τάσεις, τα θέματα και τις έννοιες που κινούνται και επηρεάζουν αποφασιστικά τη βιομηχανία. Σε μια εποχή που ο κόσμος αντιμετωπίζει σημαντικές αλλαγές εξαιτίας της ψηφιοποίησης, η επικαιρότητα είναι πιο σημαντική από ποτέ για όλους τους παίκτες της βιομηχανίας της υγειονομικής περίθαλψης!
Ένας επιπλέον λόγος να επισκεφτείτε την MEDICA είναι η ξεκάθαρη δομή της. Η διάταξη των περιπτέρων βασίζεται στα θεματικό σημεία εστίασης της εμπορικής έκθεσης.

 Ηλεκτροϊατρική / Ιατρική Τεχνολογία
 Εξοπλισμός εργαστηρίου
 Διαγνωστικά
 Φυσιοθεραπεία / Ορθοπεδική Τεχνολογία
 Εμπορεύματα και καταναλωτικά αγαθά
 Τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνίας
 Ιατρικές Υπηρεσίες και Εκδόσεις

Σημαντικό ρόλο ως καθοδηγητές τάσεων διαδραματίζουν τα φόρουμ και τα συνέδρια της MEDICA, τα οποία είναι ενσωματωμένα στην MEDICA 2018. Η μεταφορά γνώσης πραγματοποιείται σε πολλούς τομείς – από την ιατρική τεχνολογία μέσω της έρευνας και της οικονομίας της υγείας έως τη φυσιοθεραπεία. Πολλά στοιχεία των συνεδρίων με διαλέξεις που πραγματοποιούνται στα αγγλικά απευθύνονται σε ένα διεθνές ακροατήριο. Εδώ θα ενημερωθείτε σχετικά με τα τρέχοντα και μελλοντικά προσανατολισμένα θέματα σχετικά με την εξωτερική και νοσηλευτική περίθαλψη.
Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Duesseldorf από 12 έως 15 Νοεμβρίου του 2018.
Ξεκινήστε από σήμερα να ετοιμάζετε το ταξίδι σας στην MEDICA, ή online στο link: http://www.medica-tradefair.com κάτω από την ενότητα Visitors ή καλώντας την
αντιπροσωπεία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR, www.gridmds.eu, T:+30 210 8088351-2, grid@gridmds.eu