Ερυθρός Σταυρός: Ένας διαφορετικός Άγιος Βασίλης

0

Mια διαφορετική οπτική δίνει στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια για τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ICRC) η αdam&eveDDB.

 

Το διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών σποτ με τον τίτλο «Το μόνο δώρο που δεν μπορεί να παραδώσει ο Άγιος Βασίλης» φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Gary Freedman, από την εταιρεία παραγωγής, Independent. To σποτ εστιάζει στο γεγονός πως για τα περισσότερα παιδιά τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που περιμένουν με ανυπομονησία.

Μια περίοδος με λαμπερά φώτα, γενναιόδωρους συγγενείς και, φυσικά, τον Άγιο Βασίλη και τον γεμάτο με δώρα σάκο του. Παράλληλα, όμως, δείχνει πως εκατοντάδες παιδιά δεν βιώνουν με αυτό τον τρόπο τις γιορτές, καθώς είναι μακριά από τις οικογένειές τους λόγω ένοπλων συγκρούσεων, μετανάστευσης ή φυσικών καταστροφών. Τοποθετημένο σε μια εμπόλεμη ζώνη, το σποτ λέει την ιστορία ενός μικρού
κοριτσιού που έχει χωριστεί από την οικογένειά του λόγω ένοπλης σύγκρουσης.

Το μόνο που θέλει για τα Χριστούγεννα είναι να επανασυνδεθεί μαζί τους και οι θεατές παρακολουθούν έναν ταλαιπωρημένο από τον πόλεμο Άγιο Βασίλη να επιχειρεί να κάνει πραγματικότητα αυτήν τη χριστουγεννιάτικη ευχή. Το σποτ τονίζει το έργο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού (ICRC) όσον αφορά την επανασύνδεση όσων έχουν χωριστεί σε όλο τον κόσμο. Αυτήν τη στιγμή αναζητά περισσότερα από 100.000 άτομα, που έχουν χαθεί από την οικογένειά τους εξαιτίας ένοπλων συγκρούσεων ή βίας.

Η καμπάνια ξεκίνησε να προβάλλεται τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και θα «τρέχει» μέχρι το τέλος του έτους σε διάφορες αγορές, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ρωσία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βραζιλία, η Αργεντινή και το Περού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ: https://www.advertising.gr/pages/mediaDetails.aspx?iid=105015&lang=el&path=-208410301

 

Πηγή: advertising.gr