Η Medochemie Hellas βραβεύεται στα «Salus Index 2018»

0

Λάμποντας σαν διαμάντι μέσα στην κρίση! – Η Medochemie Hellas συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία και βραβεύεται στα «Salus Index 2018»!

Μία ακόμη σημαντική διάκριση κατέκτησε η Medochemie Hellas, την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 στη διάρκεια των Βραβείων Επιχειρηματικής Αριστείας SALUS INDEX 2018, που διοργάνωσε ο εκδοτικός Όμιλος New Times Publishing.

Η Medochemie Hellas διακρίθηκε για την αξιοσημείωτη αναπτυξιακή πορεία των τελευταίων ετών.

Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Αντώνης Ευμορφιάδης, CEO της Medochemie Hellas, ο οποίος αναφέρθηκε, στο επιχειρείν σε ένα ακρως αρνητικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις και αφιέρωσε τη διάκριση αυτή στους εργαζόμενους της εταιρείας.

Κατά την εκδήλωση αναδείχθηκαν οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.

Η Medochemie Hellas, εταιρεία γενοσήμων, η οποία είναι θυγατρική της Medochemie Ltd, εταιρεία με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας, είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη, δυναμική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά.

Η Medochemie Ltd, μια πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία, με έδρα στην Κύπρο, αναπτύσσει, παρασκεύαζει, εμπορεύεται και διανέμει επώνυμα γενόσημα και super-γενόσημα φαρμακευτικά προϊόντα από το 1976. Η Medochemie Ltd διαθέτει 13 μονάδες παραγωγής, διατηρεί 3,800 άδειες για 630 διαφορετικά  φαρμακευτικά προϊόντα, σε πάνω από 10 θεραπευτικές κατηγορίες, τα οποία διανέμονται σε όλη την υφήλιο, σε περισσότερες από 100 χώρες.

 Στην Ελλάδα, η Medochemie Hellas, στην οποία εργάζονται περισσότεροι από 50 άνθρωποι, επικεντρώνεται στον τομέα του συνταγογραφούμενου γενόσημου φαρμάκου στην ιδιωτική αλλά και στη νοσοκομειακή αγορά. Η εταιρεία προσφέρει περισσότερα από 30 προϊόντα κυρίως στις κατηγορίες του κεντρικού νευρικού συστήματος, της καρδιολογίας και της παθολογίας.

 Παράλληλα, σημαντικό είναι και το κοινωνικό έργο της εταιρείας, η οποία είναι αρωγός μέσω δωρεών φαρμακευτικού υλικού σε κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία της χώρας.

Η διάκριση αυτή για τη Medochemie Hellas, έρχεται σε συνέχεια των βραβεύσεων των τελευταίων ετών για την εξαιρετική της επιχειρηματική απόδοση.