Ιατρικά αναλώσιμα για τις ανάγκες όλων των ιατρείων – Χαμηλές τιμές

0

Ένα ιατρείο χρειάζεται πολλά αναλώσιμα για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά και να προσφέρει συνολικά στον ασθενή όλα όσα χρειάζεται για την σωστή περίθαλψή του και για την ταχεία ανάρρωσή του από κάποιο πρόβλημα υγείας ή τραυματισμό.

 

Όλα τα ιατρεία λοιπόν, χρειάζονται για την ολοκληρωμένη κάλυψή τους, διαφόρων τύπων αναλώσιμα όπως αναλώσιμα χάρτου, υγειονομικό υλικό, ιατρικά αναλώσιμα μίας ή πολλών χρήσεων, παραφαρμακευτικά προϊόντα και επιδεσμικό υλικό.

Στην μεγάλη ποικιλία που προσφέρεται σε ανταγωνιστικές τιμές, μπορείτε να βρείτε παντός είδους αναλώσιμα από τα μεγαλύτερα brands της αγοράς, επιλέγοντας όλα όσα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή και απαραίτητα σε έναν ιατρικό χώρο προϊόντα, είναι:

Τζελ υπερήχων

Για να πραγματοποιηθεί ένας υπέρηχος χρειάζονται πολλά αναλώσιμα με κυριότερο το τζελ υπερήχων, το οποίο πρέπει να εφαρμοστεί στην περιοχή που θα εξεταστεί. Τα συστατικά του δεν προκαλούν αλλεργίες και δεν αφήνουν σημάδια στο δέρμα. Δεν προκαλούν ερεθισμούς και υγραίνουν το δέρμα, χωρίς να το ερεθίζουν. Επιπλέον επιτρέπουν την άψογη μετάδοση σημάτων για να γίνει η εξέταση με ασφάλεια και μεγάλη ευκρίνεια.

Βρείτε από εδώ το ζελέ υπερήχων ελληνικής προέλευσης σε δοχείο 5 λίτρων. Για κάθε υπερηχογράφημα μπορείτε να βρείτε και καλύμματα κεφαλής που χρησιμοποιούνται σε ορισμένους τύπους υπερήχων. Στο κουτί θα βρείτε 144 τεμάχια.

Αποστειρωμένες γάζες

Το επιδεσμικό υλικό είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό αναλώσιμο που χρησιμοποιείται κατά κόρον σαν είδος πρώτης ανάγκης. Οι αποστειρωμένες γάζες είναι το δημοφιλέστερο αναλώσιμο, το οποίο χρησιμεύει για την περιποίηση τραυμάτων. Οι γάζες είναι διπλωμένες εσωτερικά, χωρίς ατέλειες. Βρείτε τις σε τρεις διαστάσεις με ένα κλικ.

Στην μεγάλη ποικιλία θα βρείτε και ελαστικούς επιδέσμους αλλά και Strips υποαλλεργικά που μπορούν να προστατέψουν κάθε πληγή και τραύμα από μικρόβια και βακτήρια.

Κάντε τις παραγγελίες σας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα All Medical Papastamopoulos. Αναλώσιμα ιατρείου ανά ειδικότητα! Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση!