Καμπάνια Ενημέρωσης για την Αιμορροφιλία

0

«ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ»

 Δάμασε τα «αγριεμένα κύματα» του πόνου. Ρώτα, ενημερώσου!

 

Καμπάνια Ενημέρωσης για την Αιμορροφιλία

του Συλλόγου Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών και της Sobi™

«Ο πόνος τώρα αντιμετωπίζεται. Ρώτα, ενημερώσου!» είναι το ηχηρό μήνυμα της ενημερωτικής καμπάνιας «Κόκκινη Κλωστή», που παροτρύνει την κοινότητα των αιμορροφιλικών ασθενών να μη συμβιβάζεται με τον πόνο, αναδεικνύοντας την ανάγκη ενημέρωσης αναφορικά με τις νέες δυνατότητες αντιμετώπισής του. Πρωταγωνιστής του δεύτερου video της καμπάνιας είναι ο αιμορροφιλικός ασθενής που δαμάζει τα «αγριεμένα κύματα» του πόνου με το τράβηγμα της κόκκινης κλωστής, η οποία συμβολίζει το αίμα.

Η πανελλαδική καμπάνια ενημέρωσης, «Κόκκινη Κλωστή» που αποτελείται από τρία videos, υλοποιείται από το Σύλλογο Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (Σ.Π.Ε.Α) και τη βιοφαρμακευτική εταιρεία εξειδικευμένης φροντίδας, Sobi. Στόχος της καμπάνιας είναι η ανάδειξη της απαραίτητης ενημέρωσης για τη διαχείριση του πόνου και η διεκδίκηση του δικαιώματος των ανθρώπων που ζουν με αιμορροφιλία να «κυνηγούν» τις επιθυμίες τους και να ζουν ανεξάρτητα από την αιμορροφιλία.

Η Sobi θέτει ως βασική της προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με σπάνιες παθήσεις, όπως η αιμορροφιλία. Τη δέσμευση αυτή ακολουθεί και το όραμα Liberate Life, που έχει στόχο να ενθαρρύνει και να παρακινήσει τους ανθρώπους να διεκδικήσουν περισσότερα από τη ζωή και να αναζητήσουν τις πολλές δυνατότητες που έχει προσφέρει η πρόοδος στην περίθαλψη.

Σε αυτή τη φιλοσοφία, μεταφράζοντας στην καθημερινότητα το όραμα Liberate Life και το μήνυμα του video της καμπάνιας «Κόκκινη Κλωστή», η Sobi παρακινεί τους ανθρώπους που ζουν με αιμορροφιλία να ξεπεράσουν τα εμπόδια. Για να «δαμάσουν τα αγριεμένα κύματα του πόνου», μπορούν να εντάξουν στην καθημερινότητά τους την άσκηση μέσα στο νερό, που ευνοείται τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς η υδροθεραπεία και το κολύμπι βελτιώνουν τα συμπτώματα και αντιμετωπίζουν τον πόνο που χαρακτηρίζει τη ζωή των ασθενών με αιμορροφιλία.

 Η σωστή ενημέρωση είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ρώτα, ενημερώσου!

 Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις σελίδες:

www.hemophiliasociety.gr

https://liberatelife.gr/ & www.liberatelife.gr/kokkiniklosti

Σχετικά με τον Σύλλογο Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών – (Σ.Π.Ε.Α)

Σκοπός του Συλλόγου είναι η με κάθε τρόπο και μέσο προαγωγή και προστασία της ζωής και της υγείας των ατόμων με αιμορροφιλία ή άλλη συγγενή κληρονομική αιμορραγική διάθεση, η πρόληψη, θεραπεία και αποκατάσταση των δυσάρεστων συνεπειών και αναπηριών, που απορρέουν από τη νόσο, η προάσπιση με κάθε νόμιμο μέσο των ηθικών και υλικών συμφερόντων των ατόμων αυτών, καθώς και η υποστήριξη και αποκατάσταση τους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hemophiliasociety.gr

Σχετικά με τη Sobi

Στη Sobi αλλάζουμε τις ζωές των ανθρώπων με σπάνιες παθήσεις. Ως μια διεθνής βιοφαρμακευτική εταιρεία εξειδικευμένης φροντίδας, παρέχουμε διαρκή πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες στους τομείς της αιματολογίας, της ανοσολογίας και της εξειδικευμένης φροντίδας. Προσφέρουμε κάτι σπάνιο στον τομέα των σπάνιων παθήσεων – την πίστη μας στη δύναμη της προσήλωσης, την ισχύ της ευελιξίας και το δυναμικό των ανθρώπων που υπηρετούμε με αφοσίωση. Η σκληρή δουλειά και αφοσίωση των περίπου 1050 εργαζομένων της εταιρείας παγκοσμίως συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχία μας στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και τη Βόρεια Αφρική, οδηγώντας σε συνολικά έσοδα της τάξης των 9,1 δισεκ. SEK το 2018. Η μετοχή της εταιρείας (STO:SOBI) είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Nasdaq της Στοκχόλμης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sobi.com