Μαγνητική τομογραφία, triplex καρωτίδων & υπερηχογράφημα κοιλίας – Άμεσα και εύκολα στο διαγνωστικό Sakarellos

0

Εσείς για να πραγματοποιήσετε εξετάσεις υγείας σε ποιο διαγνωστικό κέντρο πηγαίνετε; Είναι γεγονός ότι πλέον δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας πολλά κέντρα που παρέχουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και προσωπικό που χειρίζεται τα μηχανήματα με μεγάλη δεξιότητα και εξειδίκευση.

Τα διαγνωστικά κέντρα ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ λειτουργούν εδώ και χρόνια στον τομέα της πρωτοβάθμιας υγείας, εξυπηρετώντας καθημερινά στα 3 παραρτήματά τους πάνω από 500 εξεταζόμενους.

Τρεις από τις εξετάσεις που μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε στιγμή στα κέντρα ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ είναι η μαγνητική τομογραφία με μαγνητικό τομογράφο ανοιχτού τύπου, το triplex καρωτίδων και το υπερηχογράφημα άνω και κάτω κοιλίας.

Γιατί είναι αναγκαίος ο μαγνητικός τομογράφος ανοιχτού τύπου;

Ο μαγνητικός τομογράφος ανοικτού τύπου του κατασκευαστικού ομίλου Hitachi προσφέρει εξελιγμένη τεχνολογία και επιτρέπει την κλινική εξέταση με μεγάλη διακριτικότητα, χωρίς να δημιουργεί το αίσθημα κλειστοφοβίας στον εξεταζόμενο.

Ο τομογράφος με πληθώρα εφαρμογών είναι πολύ καλή επιλογή τόσο για τα άτομα που υποφέρουν από την κλειστοφοβία, όσο και από τα άτομα τρίτης ηλικίας ή για παιδιά που χρειάζεται να πραγματοποιήσουν την εξέταση.

Με την μαγνητική τομογραφία ανιχνεύονται πολλές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματος όπως γόνατο, εγκέφαλος, οσφυϊκή μοίρα, αρθρώσεις, μυοσκελετικά προβλήματα και διάφορες αγγειοπάθειες. Στα διαγνωστικά ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ στην Άνοιξη και την Κηφισιά υπάρχει ο τομογράφος ανοιχτού τύπου.

Triplex καρωτίδων

Οι καρωτίδες είναι πολύ σημαντικές για την αιμάτωση του εγκεφάλου και η απόφραξή τους περιορίζει την αιμάτωση του εγκεφάλου. Γι’ αυτόν τον λόγο γίνεται το triplex καρωτίδων. Είτε σε ασθενείς με νευρολογικά προβλήματα, με προηγούμενο εγκεφαλικό επεισόδιο, με καρδιαγγειακά προβλήματα κ.α.

Υπερηχογράφημα άνω και κάτω κοιλίας

Το υπερηχογράφημα άνω και κάτω κοιλίας είναι η εξέταση εκλογής, η οποία αναδεικνύει όλες τις δομές και τους ιστούς της κοιλιάς, παρέχοντας μία ευκρινέστατη εικόνα σε πραγματικό χρόνο.

Για να βρείτε τα τηλέφωνα των διαγνωστικών κέντρων μπείτε στο επίσημο site Διαγνωστικά Κέντρα Σακαρέλλος.