Για αξονική τομογραφία και άλλες εξετάσεις επιλέξτε ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ στην Καλλιθέα

0

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό! Για να μπορέσετε να την διασφαλίσετε και να την προφυλάξετε ακόμα κι όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, πρέπει να τηρείται τα ετήσια check up σας, σύμφωνα με τις ενδείξεις του κάθε γιατρού.

 

Μερικές από τις εξετάσεις που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε, είναι από τις απλές εξετάσεις αίματος, μέχρι κάποια ψηφιακή πανοραμική για την οδοντοστοιχία αλλά και αξονική τομογραφία, η οποία μπορεί να διαγνώσει πολλές παθήσεις σε διάφορα σημεία του σώματος.

Για την ψηφιακή πανοραμική και την αξονική με τον υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο AQUILION 16 της εταιρείας TOSHIBA, θα μιλήσουμε παρακάτω.

Γιατί χρειάζεται μία ψηφιακή πανοραμική

Η ψηφιακή πανοραμική προσφέρει μία πολύ καλή εικόνα για την οδοντοφυΐα και τους παρακείμενους ιστούς. Για τον οδοντίατρο αποτελεί τη βάση για την επίλυση όλων των προβλημάτων των δύο γνάθων και προσφέρει μία άψογη εικόνα για τους παρακείμενους ιστούς.

Βλέπει όχι μόνο τη θέση των δοντιών αλλά και τις ρίζες τους και κατ’ επέκταση τις σχέσεις που αναπτύσσονται με τα υπόλοιπα ανατομικά στοιχεία της στοματικής κοιλότητας.

Επίσης η πανοραμική είναι δίνει μία συνολική εικόνα για παλαιότερες εργασίες που έχουν γίνει ενδοστοματικά.

Αξονική τομογραφία

Στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ λειτουργεί ένας αξονικός τομογράφος, ο οποίος υποστηρίζει όλες τις πρωτοποριακές δυνατότητες, προσφέροντας μεγάλη ακρίβεια και δημιουργώντας εικόνες υψηλής ευκρίνειας για την διάγνωση κάθε είδους βλάβης που μπορεί να συμβαίνει σε αγγεία ή οστά μέσα από την αξονική τομογραφία.

Στο διαγνωστικό κέντρο ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ όλες οι εξετάσεις έχουν τη δυνατότητα να αρχειοθετηθούν σε ένα ειδικό σύστημα διαχείρισης έως και 10 έτη, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης με υπόλοιπες εξετάσεις.

Για την ερμηνεία των αποτελεσμάτων θα σας διαφωτίσει ο ακτινολόγος, ο οποίος μπορεί θα σας αναφέρει αν υπάρχει ένδειξη όγκων, θρόμβων αίματος καταγμάτων ή άλλων ανωμαλιών.

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγνωστικού κέντρου ή επισκεφτείτε την Ιατρική Πρόληψη στην Καλλιθέα και βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε.

Κλείστε ραντεβού την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει για αξονική, πανοραμική δοντιών και όλες τις εξετάσεις που

χρειάζεται να πραγματοποιήσετε για την προάσπιση της υγείας σας.