Εργοθεραπεία στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ – Επαγγελματική αποκατάσταση & Σημεία Υπεροχής

0

Θέλεις να γίνεις ένας από τους απαραίτητους συνεργάτες του Εργοθεραπευτή, λαμβάνοντας γνώσεις από τους καλύτερους καθηγητές;

Οι πόρτες στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι ανοιχτές και σε περιμένουν!

Η εργοθεραπεία είναι μία επιστήμη που εστιάζει στον άνθρωπο και στην κατάκτηση του ανώτερου επιπέδου λειτουργικότητας σε κάθε τομέα της ζωής του. Ο επαγγελματίας εργοθεραπευτής και απόφοιτος από την ΣΒΙΕ είναι σε θέση να βοηθήσει τα άτομα όλων των ηλικιών σε σωματικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην εργασία, στο σπίτι στην κοινωνική ζωή. Επίσης ως βοηθός εργοθεραπευτή βοηθάει στον σχεδιασμό οποιουδήποτε βοηθήματος που αποσκοπεί στην βελτίωση της ζωής του ασθενούς, με παραγωγικό τρόπο.

Επαγγελματική αποκατάσταση

Ο απόφοιτος εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Αθήνα μπορεί να απασχοληθεί σε πολλούς τομείς. Μερικοί από τους φορείς που οι εργοθεραπευτές θεωρούνται απαραίτητοι είναι τα σχολεία ειδικής αγωγής, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και διάφοροι φορείς φροντίδας των παιδιών, τα συμβουλευτικά κέντρα ή τα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Σημεία υπεροχής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Για την ειδικότητα «Βοηθός Εργοθεραπείας» το ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι εφοδιασμένο με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας.

Η πρακτική άσκηση πραγματοποιείται σε μεγάλα κέντρα αποκατάστασης και νοσοκομειακούς χώρους. Παράλληλα οι φοιτητές παρακολουθούν σχετικά σεμινάρια από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.

Σημαντικό σημείο υπεροχής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι η δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε χώρους υγείας του εξωτερικού στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.

Είναι γνωστό ότι η ΣΒΙΕ έχει πρωτοπορήσει στον τομέα ΥΓΕΙΑ, παρέχοντας επαγγελματική εξειδίκευση και αποκατάσταση των σπουδαστών της. Επί σειρά ετών συνάπτει διεθνείς ακαδημαϊκές συνεργασίες με πανεπιστήμια και ινστιτούτα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Ιατρική Σχολή Αθηνών εμπιστεύεται αποκλειστικά το ΙΕΚ ΣΒΙΕ για την από κοινού διοργάνωση εξειδικευμένων επιμορφωτικών σεμιναρίων σε διάφορους τομείς.

Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στο 210 32.32.323 και δες περισσότερες πληροφορίες για την σχολή που θες με ένα κλικ.