Βρείτε την καλύτερη φυτοπροστασία για τις καλλιέργειές σας – Ζιζανιοκτόνα & Λιπάσματα!

0

Ο γενικός όρος φυτοπροστατευτικά προϊόντα είναι χαρακτηριστικός μιας ομάδας προϊόντων ανάμεσα στα οποία είναι τα ζιζανιοκτόνα και τα μυκητοκτόνα. Δηλαδή ουσίες που χρησιμοποιούνται στην γεωργία και έχουν σαν στόχο να προστατέψουν το φυτό σε κάθε φάση ανάπτυξής του.

Αυτά τα προϊόντα σύμφωνα με τη δράση τους χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες από τις οποίες μπορεί να επιλέξει ο επαγγελματίας αγρότης ποια τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Όταν παρουσιάζονται τα ζιζάνια προκαλείται μία σειρά από προβλήματα, όπως είναι η μείωση στην ποσότητα της εκάστοτε παραγωγής και κατ’ επέκταση και η χαμηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων. Άλλη μη ευνοϊκή παράμετρος είναι η καθυστέρηση της συγκομιδής αφού τα ζιζάνια είναι ξενιστές διαφόρων εντόμων με παθολογικές συνέπειες για το φυτό. Χρησιμοποιώντας με συνείδηση λοιπόν τα μυκητοκτόνα και τα ζιζανιοκτόνα ο κάθε επαγγελματίας αγρότης μπορεί να απολαμβάνει μία σειρά από πλεονεκτήματα, ανάμεσα στα οποία είναι η άμεση αποτελεσματικότητα σε διάφορα προβλήματα ακόμα και σε περιοχές καλλιέργειας εκ των πραγμάτων δύσκολη.

Χρόνος εφαρμογής

Τα ζιζανιοκτόνα είναι καλό να εφαρμόζονται όταν υπάρχει στο έδαφος υγρασία ή είναι περίοδοι βροχών.

Μερικές από τις επιλογές σας:

Γαλαζόπετρα

Η γνωστή σε όλους γαλαζόπετρα χαρακτηρίζεται από την ευελιξία της και εφαρμόζεται ώστε να αντιμετωπίσει διάφορες ασθένειες των φυτών. Έχει χρήση και σαν ζιζανιοκτόνο αλλά και σαν ενισχυτικό για το φτωχό σε συστατικά έδαφος.

Ζιζανιοκτόνο Stomp

Καταπολεμά τα ετήσια αγρωστώδη και πλατύφυλλα ζιζάνια, πολύ συχνά και πολύ επικίνδυνα για την παραγωγή σας. Έχει τη δυνατότητα να επεμβαίνει στη διαδικασία σχηματισμού νέων κυττάρων και να τα αλλάζει. Βρείτε το ζιζανιοκτόνο από εδώ.

Αζωτούχο λίπασμα με πολλά ιχνοστοιχεία

Το ENTEC SOLUB είναι ένα λίπασμα που εφαρμόζεται σε οποιεσδήποτε συνθήκες και βελτιώνει την ανάπτυξη των φυτών. Η σύστασή του είναι τέτοια ώστε να μπορεί να εφαρμόζεται σε όλη την καλλιέργεια ομοιόμορφα.

Βρείτε όλα τα γεωργικά φάρμακα και λιπάσματα μέσα από την μεγάλη ποικιλία σε πολύ χαμηλές τιμές! Άμεση αποστολή πανελλαδικά. Για τηλεφωνικές παραγγελίες και online αγορές μπείτε στο lf.gr. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα καλύψει κάθε σας απορία.