Μαξιλάρια διαλογισμού και κουβέρτες για γιόγκα – Σε ποιες ασκήσεις θα σας βοηθήσουν

0

Τα μαξιλάρια διαλογισμού είναι ποιοτικά και οικονομικά ή ζάφου που είναι χρήσιμα όχι μόνο για να καθόμαστε στο διαλογισμό αλλά και για μια σειρά από άλλες ασκήσεις. Μπορεί ένα μαξιλάρι να αποτελεί ένα μαλακό βοήθημα για την υποστήριξη των μηρών ή της λεκάνης, για να υψώσουμε ένα μέρος του σώματος χωρίς προσπάθεια ώστε να βοηθήσει τη στάση ή για να δημιουργήσει χώρο στην πλάτη μας, παράδειγμα σε μια στάση ξεκούρασης και διάτασης στη restorative yoga.

Συχνά τα μαξιλάρια είναι στρογγυλά όπως το Μαξιλάρι διαλογισμού ZEN ή έχουν σχήμα μισοφέγγαρου καθώς προσφέρει μεγαλύτερη στήριξη για το πάνω μέρος των μηρών σας γι’ αυτό και είναι πιο άνετο για πολλούς μαθητές. Το μισοφέγγαρο όπως το Lotuscrafts Mαξιλάρι Διαλογισμού μισοφέγγαρο SIDDHA ή το Yoga Mad Μισοφέγγαρο Μαξιλάρι είναι ελαφρύτερο και ιδανικότερο για αποθήκευση και μεταφορά από ένα κανονικό ζάφου αφού αποτελείται από τα 2/3 του στρογγυλού μαξιλαριού. Το μαξιλάρι σε σχήμα μισοφέγγαρου έχει κλίση στο πίσω μέρος ώστε να διασφαλίζει ότι η λεκάνη παραμένει ψηλότερα από τα γόνατά σας, ώστε να κάθεστε άνετα.

Οι κουβέρτες είναι ένα πολύ ευέλικτο βοήθημα για τη γιόγκα – μπορούν να διπλωθούν για να προσφέρουν ύψος στις καθιστές θέσεις και για να υποστηρίζουν το κεφάλι και τους ώμους στις αναστροφές. Μπορούν να διπλωθούν για να υποστηρίξουν τον αυχένα στις ξαπλωτές θέσεις και τις οπίσθιες κάμψεις και να μειώνουν την πίεση στα γόνατα και τους αστραγάλους σε θέσεις όπως η στάση του ήρωα.

Η Yoga Κουβέρτα SAVASANA είναι χειροποίητη κουβέρτα γιόγκα, άνετη και υποστηρικτική κατά τη διάρκεια και μετά την πρακτική της γιόγκα. Κατασκευασμένη από 100% οργανικό βαμβάκι, απαλλαγμένη από οσμές και επιβλαβείς ουσίες, σύμφωνα με τα υψηλά περιβαλλοντικά και κοινωνικά πρότυπα.

Περισσότερα προϊόντα βρείτε στο yogashop.gr