Οι καλύτερες προτάσεις για πρωινό και δεκατιανό από το e-shop Agrolicious

0

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μπορεί να αναγκάζει κάποιους από εσάς να παραλείπετε το πρωινό ή να επιλέγετε να φάτε κάτι ανθυγιεινό που δεν προσφέρει οφέλη στην υγεία σας. Ωστόσο το πρωινό έχει μία αξία αδιαμφισβήτητη αξία, γι’ αυτό δεν πρέπει να το παραλείπετε!

Μέσα από το online κατάστημα Agrolicious σας προτείνουμε τα πιο υγιεινά και βιολογικά προϊόντα που θα σας αλλάξουν την μέρα και θα σας γεμίσουν ενέργεια.

Συγκεκριμένα η συστηματική κατανάλωση ενός καλού και υγιεινού πρωινού ωφελεί στα παρακάτω:

  • Συμμετέχει στην κάλυψη των καθημερινών διατροφικών αναγκών
  • Σχετίζεται με τη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους
  • Έρευνες έχουν δείξει ότι σχετίζεται με την μείωση της παχυσαρκίας
  • Μειώνει την επιθυμία για κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ μέσα στην μέρα
  • Ενδυναμώνει την μνήμη

Βιολογικό μέλι Μαινάλου

Το κεχριμπαρένιο βιολογικό μέλι από το ελατοδάσος Μαινάλου είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και καταπληκτικό σε γεύση. Λόγω της χαμηλής του περιεκτικότητας σε φυσικά σάκχαρα δεν κρυσταλλώνει, ενώ η επίγευσή του θυμίζει καραμέλα. Χρησιμοποιήστε το μέσα στο γάλα ή τον καφέ αντί για ζάχαρη, σαν άλειμμα σε φρυγανιές, στο γιαούρτι, σαν συστατικό για ντρέσινγκ σαλάτας κ.α.

 

Μέλι Αμφίπολης

Μέλι του Παγγαίου όρους, που αποτελεί μία πραγματική πηγή μ

ακροζωίας. Αγοράστε το μέλι Αμφίπολης!

 

 

 

 

Αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη

Τα αποξηραμένα φρούτα είναι πηγή ενέργειας και πολλών βιταμινών. Διευκολύνουν την υγεία του εντέρου και προσφέρουν μία πραγματικά απολαυστική γεύση. Δοκιμάστε τις μπουκιές σύκου με τρούφα σοκολάτας υγείας. Είναι πραγματικά τέλειες!

Βιολογικοί ξηροί καρποί online

Μέσα στην ημέρα και ενδιάμεσα των γευμάτων μπορείτε αντί για κάποιο ανθυγιεινό σνακ να καταναλώσετε ένα mix από ξηρούς καρπούς που θα βρείτε online, από την εταιρεία «Γαϊδαράκος». Τέλειο συστατικό για το γιαούρτι και τις σαλάτες σας.

Βιολογικά παστέλια σε πολύ χαμηλές τιμές

 

Επιλέξτε τα χειροποίητα παστέλια «Αρκαδιανή» σε χαμηλές τιμές για ένα επιπλέον υγιεινό σνακ μέσα την ημέρα, όταν έχετε λιγούρες! Βρείτε το παστέλι με φρούτα του δάσους, χωρίς ζάχαρη.

Περισσότερα βιολογικά προϊόντα θα βρείτε εδώ.