2+ 1 λόγοι που θα σου κάνουν καλό να ξεκινήσεις μαθήματα yoga!

0

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να ξεκινήσεις τη γιόγκα!

  1. H γιόγκα έχει ευεργετική επίδραση στο σώμα σου και μπορεί να αλλάξει εντελώς τη σχέση σου με αυτό. Μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων, όπως μυϊκά προβλήματα και χρόνιους πόνους αλλά και να αυξήσει τη δύναμη και την αντοχή του σώματος που επιπλέον αποκτά ευλυγισία και ισορροπία και διατηρεί τη νεότητά του.
  2. Μείωση του στρες και απόκτηση ψυχικής ηρεμίας. Η γιόγκα συμβάλλει αποφασιστικά στην αποφόρτιση από την καθημερινή ζωή και εργασία και στην οικοδόμηση μιας νέας σχέσης με τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας.

 

+1   Τελικά, η γιόγκα μπορει να αλλάξει τη ζωή μας!

Όπως λέει η Μάγια Ζίλιχ – ιδρύτρια του Athens Yoga και διεθνώς αναγνωρισμένη δασκάλα και εκπαιδεύτρια δασκάλων γιόγκα – η φυσική άσκηση, η εστίαση στην αναπνοή, η παρατήρηση του νου και η φιλοσοφία της γιόγκα μας βοηθούν να προσανατολιστούμε πιο επιδέξια και αποτελεσματικά απέναντι στις προκλήσεις της ζωής. Η γιόγκα μας εφοδιάζει  με δύναμη και στρατηγικές θεραπεύοντας τη σχέση μας με τον εαυτό μας και με τους άλλους. Η Γιόγκα είναι πάνω απ’ όλα πνευματική πρακτική, η οποία μας απελευθερώνει από διάφορους νοητικούς προγραμματισμούς και μας συνδέει με την καρδιά. Είναι η πρακτική η οποία μας ανοίγει στο πνευματικό μας δυναμικό, το οποίο δεν είναι άλλο από την πλήρη επίγνωση της ενότητας, της αφοσίωσης, της βαθιάς γνήσιας αγάπης.

Δείτε εδω το ντοκυμαντέρ Yoga-Life-Change της Μάγια Ζίλιχ

Για να επωφεληθείς από τα μοναδικά οφέλη της γιόγκα είναι σημαντικό να ξεκινήσεις σε μια ευρέως αναγνωρισμένη σχολή με έμπειρους και άρτια καταρτισμένους και εξειδικευμένους δασκάλους όπως το Athens Yoga.