Αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας με πεϊκή πρόθεση!

0

Τα προβλήματα στύσης κατά την επαφή και μεγέθους πέους είναι δύο από τα σημαντικότερα ανδρολογικά θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνδρα. Η φαλλοπλαστική και οι πολλές θεραπείες στύσης που έχουν βγει στο φως, επιφέρουν μία σειρά από πλεονεκτήματα και εν τέλει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον κάθε άνδρα.

Η στυτική δυσλειτουργία εμφανίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών, ύστερα από την εμφάνιση πολλών αιτιών και αφορμών, συνήθως από την ηλικία των 40-70 ετών. Συνηθισμένη αντιμετώπιση από την στιγμή που ο άνδρας επισκεφθεί τον ιατρό είναι η λήψη φαρμακευτικής αγωγής. Επόμενη θεραπεία για την στυτική δυσλειτουργία είναι οι ενδοπεϊκές ενέσεις. Αν οι δύο παραπάνω δεν παρουσιάσουν βελτίωση ή αντενδείκνυνται για τον ασθενή, τότε η μοναδική και αποτελεσματική λύση για την επιτυχία μιας «τεχνητής» στύσης είναι η τοποθέτηση ενδοπεϊκής πρόθεσης.

Η πεϊκή πρόθεση μπορεί να είναι ημιάκαμπτη και υδραυλική. Συνήθως επιλέγονται οι υδραυλικές προθέσεις οι οποίες αποτελούνται από 2 ή 3 στοιχεία, ανάλογα με την περίπτωση. Σε αντίθεση με τις ημιάκαμπτες που διατηρούν το πέος σε διαρκή στύση, οι υδραυλικές προσφέρουν φυσιολογικές συνθήκες στύσης και χαλάρωσης των μυών όταν απέχει από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Οι πεϊκές προθέσεις εφαρμόζονται μόνο στην περίπτωση που έχει αποτύχει οποιαδήποτε άλλη μέθοδος ή δεν είναι ανεκτή από τον ασθενή. Επίσης ενδοπεϊκές προθέσεις μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και σε περιπτώσεις που έχει γίνει φαλλοπλαστική.

Για την αποφυγή οποιονδήποτε επιπλοκών είναι σημαντικό ο γιατρός να έχει μεγάλη εμπειρία και να εξειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά.

Η χρήση της πεϊκής πρόθεσης αποτελεί μία αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδο που επιφέρει ικανοποίηση τόσο στον ίδιο τον άνδρα, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή τους όσο και στο έτερον ήμισυ.

Εξασφαλίστε μία έγκυρη διάγνωση και εξατομικευμένη θεραπεία για την περίπτωσή σας. Η στυτική δυσλειτουργία αντιμετωπίζεται εύκολα, προσφέροντας στον κάθε άνδρα ό,τι επιθυμεί περισσότερο στην ερωτική του ζωή.

Androclinic

Ανδρολογική Κλινική

androclinic.gr