Αόρατα σιδεράκια – Γιατί αποτελούν μία κορυφαία λύση για τους ενήλικες

0

Έχουν περάσει χρόνια και δεν έχετε ακόμα ασχοληθεί με το θέμα των στραβών δοντιών σας; H ορθοδοντική σας προσφέρει την λύση, ώστε να επιλύσετε το ορθοδοντικό πρόβλημα, ακόμα κι αν δεν θέλετε να «χαλάσετε» την εικόνα σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Με τα διαφανή σιδεράκια (invisalign) ο ορθοδοντικός μπορεί να κατασκευάσει αποκλειστικά για το στόμα σας, ένα εικονικό εκμαγείο των δοντιών σας. Ο γιατρός θα σας δείξει πως θα είναι τα δόντια σας μετά την τελική θεραπεία. Με την χρήση των aligner, τα δόντια μπορούν να μετακινηθούν μερικά χιλιοστά.

Η κατασκευή των άψογα προσαρμοσμένων στα μέτρα σας μηχανισμών διαρκεί ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι να είναι έτοιμα για να τα φορέσετε και να σας πληροφορήσει ο γιατρός σας για την χρήση τους και την σωστή συντήρησή τους.

Άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιτυχία της τεχνικής αυτή είναι η εμπειρία και η εκπαίδευση του ορθοδοντικού πάνω στα διαφανή σιδεράκια. Εξάλλου ο γιατρός είναι εκείνος ο οποίος καθορίζει ποιες μετακινήσεις δοντιών χρειάζεται να γίνουν, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που περιμένετε, χωρίς καθόλου επιπλοκές.

Διαφορές Invisalign με σιδεράκια

  • η κάθε μεμβράνη είναι αόρατη και δεν φαίνεται στην οδοντοστοιχία
  • οι μεμβράνες μπορούν να μετακινηθούν για να φάτε ή για να βουρτσίσετε τα δόντια σας, με αποτέλεσμα η στοματική υγιεινή να είναι σαφώς καλύτερη
  • δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής τραυματισμοί σε ούλα, όπως γίνεται στα κλασικά σιδεράκια
  • κατέχουν πιστοποιήσεις και είναι 100% ασφαλή, αφού ο κάθε ασθενής τα έχει προσαρμόσει απόλυτα στις ανάγκες του

 

Ορθοδοντικός Ν. Βουγιουκλής