Βιταμίνη Α & Β – Μία βόμβα υγείας που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν οργανισμό

0
Πολλά είναι τα πλεονεκτήματα των βιταμινών στον οργανισμό. Οι βιταμίνη Α, η βιταμίνη Β και όλες οι γνωστές βιταμίνες προσφέρουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό. Από όλες τις βιταμίνες ξεχωρίζουν τα συμπλέγματα της βιταμίνης Β και συγκεκριμένα η Β12.

Πώς να εμπλουτίσετε τη διατροφή σας με την απαραίτητη βιταμίνη Β12

Μέσω της διατροφής είναι η πρώτη απάντηση, ωστόσο μερικές φορές δεν είναι εφικτό. Για να λαμβάνετε την Β12 σε επαρκείς ποσότητες ίσως χρειαστεί να λάβετε συμπληρώματα διατροφής.

Οι πιο πολλές από τις βιταμίνες Β δεν αποθηκεύονται σωστά στις αποθήκες του σώματος, σε αντίθεση με τη Β12 η οποία αποθηκεύεται σε μεγάλες ποσότητες στο συκώτι και εμπλέκεται σε πολλές λειτουργίες όπως είναι ο μεταβολισμός.

Μπορείς να βρεις μια βιταμίνη της Solgar εδώ.

Σε τροφές βρίσκεται σε αποκλειστικότητα στα τρόφιμα ζωικής προέλευσης και δεν απορροφάται εύκολα και απλά. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της Βιταμίνης Β12 είναι η υγεία είναι η προστασία των καρδιακών παθήσεων, η καθυστέρηση της γήρανσης η προστασία από την άνοια. Έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε κατάπτωση και μικρή αντοχή.

ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝ Β-12

Το συμπλήρωμα διατροφής συνδυάζει τα δύο πολύ σημαντικά συστατικά και είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υγεία του νευρικού και πεπτικού συστήματος, τον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και την παραγωγή ενέργειας. Βρείτε το από εδώ.

Επίσης πολύ σημαντική βιταμίνη για τα μάτια και την συνολική υγεία κυρίως του αναπνευστικού είναι η Vitamin Α της HealthAid. Η βτιαμίνη Α επίσης είναι αλληλένδετη με την βιταμίνη D που έχει βρεθεί ότι βοηθάει πολύ στην αφομοίωση της βιταμίνης Α, όταν βρίσκεται σε επάρκεια!

Γιατί να αγοράσετε βιταμίνες από Διατροφολογική;

  • έχετε δωρεάν μεταφορικά έξοδα σε συγκεκριμένες αγορές
  • οι συναλλαγές σας είναι απολύτως ασφαλείς
  • μπορείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνική παραγγελία, εύκολα και γρήγορα στο 2103800180

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Διατροφολογική.